Bulvár

Kiderült, hogyan érzi magát Harry herceg Meghan Markle árnyékában

A hatalmas figyelmet teljesen máshogy élte meg a herceg, mint a felesége

Sokatmondó jelek árulkodnak arról, hogyan érzi magát valójában Harry herceg, amikor nyilvános eseményeken jelenik meg feleségével, Meghan Markle-lel – legalábbis a testbeszéd-szakértők szerint – írja az Elle.hu.

Kiderült, hogyan érzi magát Harry herceg Meghan Markle árnyékában
Harry herceg és Meghan, brit hercegné
Fotó: Anadolu via AFP/Emmanuel Osodi

A sussexi hercegi pár nemrégiben egy nigériai körúton vett részt, ahol hatalmas érdeklődéssel fogadták őket, ám nem csak a helyiek figyelmét keltették fel – olvasható az Elle.hu oldalán.

Ez volt az első nagyobb horderejű utazásuk, mióta négy évvel ezelőtt bejelentették, hogy lemondanak hivatalos címeikről, és a brit királyi családot maguk mögött hagyva először Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöznek. Így nem meglepő, hogy a média is fokozott érdeklődést mutatott irántuk.

A házasságukat megedzették a támadások, de úgy tűnik, Harry herceg még mindig nehezen visel bizonyos szituációkat.

Harry herceg számára nem komfortosak a nyilvános események

A hatalmas figyelmet teljesen máshogy élte meg Harry herceg, mint Meghan Markle. Míg a sussexi herceg kissé zavartnak tűnt és inkább a háttérben maradt, feleségét hatalmas energiákkal töltötték fel a programok, és minden pillanatban tündökölt.

Egy testbeszéd-szakértő, Duncan Larcombe szerint Harry herceg elégedett azzal, ha felesége árnyékában maradhat:

Meghan Markle nagyon erős karakter, aki rendkívül ambiciózus, így elkerülhetetlen, hogy szinte mindig felülmúlja a férjét. Harry herceg a háttérben marad, de számára ez így komfortos, hiszen soha nem érezte jól magát a rá irányuló túlzott figyelemtől.

Dr. Sona Kapur klinikai pszichológus elmagyarázta, hogy általában két lehetséges kimenetel állhat elő egy pár dinamikájában, ha az egyikük háttérbe szorítja a másikat. Ha Harry herceg örül annak, hogy Meghan Markle eltereli róla a figyelmet, az erős önbizalomra és kölcsönös támogatásra utal – bár kihangsúlyozza, hogy ez nem minden esetben van így.

Véleménye szerint akár konfliktust is okozhat köztük, ha Harry herceg egy bizonyos idő elteltével úgy érzi majd, hogy a felesége uralkodik minden egyes szituációban. Nyitott kommunikációval azonban egy mindkettőjük számára kényelmes egységet alkothatnak, ahol mindenki érvényesítheti az érdekeit.

Kapcsolódó írásaink

Ez várhat Harry hercegre

ĀA mesterséges intelligenciát felhasználva az egész királyi család sorsát megpróbálták megjósolni