Bulvár

Kiderült, mi Lajos herceg kedvenc étele, amelyet bármikor szívesen fogyaszt

Pedig ezt a gyerekek legtöbbször kifejezetten nem kedvelik

Korábban már többször volt szó a brit királyi család étkezési szokásairól. Vannak fogások, amelyeket például tilos nekik enni, ilyen mondjuk a kagyló. Ám az is kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg imádja az indiai konyhát. Most pedig Lajos herceg kedvenc ételét árulták el a szakértők – írja az Elle.hu.

Kiderült, mi Lajos herceg kedvenc étele, amelyet bármikor szívesen fogyaszt
Lajos herceg
Fotó: NorthFoto

Korábban egy látogatás során Katalin hercegné mesélt a gyermekei étkezési szokásairól. Elárulta többek között, hogy nagyon szeretik a pizzát, sokszor együtt készítik az ételt. Emellett a tésztákért is rajonganak, ez úgyszintén gyakran kerül az asztalra. Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg szívesen segít neki az ételkészítésben, kisebb dolgokat már rájuk szokott bízni.

A Daily Record beszámolójából azonban kiderült, mi Lajos herceg egyik kedvenc étele. Imádja a zöldségeket, sokat is eszik belőlük.

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg mind a nagyon átlagos ételeket szeretik, György a sajtos tésztát, Sarolta pedig a curryt szereti. Noha úgy tűnik, Lajos ugyanazokat az ételeket szereti, mint testvérei, a zöldségeket is kedveli, köztük egy meglehetősen furcsa jelöltet, a céklát.

A zöldségen sokan meglepődtek, hiszen a legtöbb gyerek nem rajong a cékláért. Ám az nem véletlen, hogy Lajos herceg kedveli. Korábban már kiderült, a gyerekek nevelőnője figyel arra, hogy Lajos, György és Sarolta mindennap fogyasszon zöldséget. Emellett megpróbál velük új ízeket megismertetni, hogy minél több zöldséget, gyümölcsöt egyenek.

Kapcsolódó írásaink