Bulvár

Fontos hagyományt tört meg Katalin hercegné és Vilmos herceg

A trónörökös és neje komoly döntést hozott Lajos herceg születésnapján

Április 23-án betöltötte a 6. életévét Lajos herceg, amely Katalin hercegné és Vilmos herceg számára is nagy jelentőséggel bír – írja az Elle.hu.

Fontos hagyományt tört meg Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: NorthFoto

Természetesen a családi ünnepség nem maradhatott el, és néhány fotó is készült a kis Lajos hercegről. A hagyomány szerint a walesi hercegi pár minden alkalommal felköszönti a születésnapot ünneplő gyermekét a reggeli órákban a közösségimédia-felületén is.

Idén azonban késlekedtek a fotó megosztásával, amelyet egyébként Katalin hercegné készített. A megosztás időpontjáról a hercegi pár hozott döntés, a késedelem mögött pedig két fontos ok húzódik meg a szakértők szerint.

Katalin hercegné és Vilmos herceg így döntött.

A kis Lajos herceg az iskolai teendőit követően családja körében töltötte a születésnapját, a rajongók azonban hiába várták a friss posztot, a walesi hercegi pár sokáig nem frissítette X-fiókját (korábban Twitter).

Objektum doboz

Majd végül az ebédidőt követően mégis kikerült egy friss fotó a kis hercegről, és a hivatalos köszöntés a rajongókat is megnyugtatta. Ám egy tapasztalt királyi szakértő, Richard Fitzwilliams szerint két ok is állhat a fotó megosztásának késedelme mögött.

Miután kiderült, hogy az anyák napján megosztott fotót Katalin hercegné megszerkesztette, nagyon kínos helyzetbe került, ezt pedig ezúttal szerették volna elkerülni.

Diagnózisának nyilvánosságra hozatala nagyon bátor lépés volt a szakértő szerint, sok korábbi eseményt is megmagyarázott, köztük azt is, miért volt szükség az anyák napi fotó megszerkesztésére. Most azonban valószínűleg mégis tartottak egy új fotó megosztásától.

A másik ok a megosztás időpontjában keresendő: a fotó késői megosztása azt sugallja, hogy a családnak időre és térre van szüksége a magánéletében, és a közelmúltbeli félreértések után nem véletlen, hogy Katalin hercegné is ezt a kérést hangsúlyozta ki, miután bejelentette, hogy rákos megbetegedéssel diagnosztizálták.

Kapcsolódó írásaink