Bulvár

Szívszaggató titok derült ki Katalin hercegné betegségéről

Zsarolhatták a palotát

Március 22-én jelentette be Katalin hercegné, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A legfrissebb információk szerint azonban még nem szerette volna elárulni a diagnózist. A betegsége híre kiszivárgott, ezért sürgették a palota munkatársai – írja az elle.hu.

Szívszaggató titok derült ki Katalin hercegné betegségéről
Katalin, walesi hercegné
Fotó: AFP/Odd Andersen

Sokan arra gondoltak, hogy a növekvő nyomás és a konteók miatt döntött a palota Katalin hercegné betegségének bejelentése mellett. A palota egyik bennfentese szerint azonban az igazság az, hogy zsarolták a palotát a walesi hercegné betegségével.

A bennfentes a Daily Mailnek azt állította, hogy a bejelentést még húzni szerették volna. Ám a betegség híre kiszivárgott, és többen is azzal fenyegették a hercegnét, elárulják ők a diagnózist. A forrás szerint mindenképpen nyilvánosságra akarták hozni a betegséget, ezért a palota munkatársai sürgették a bejelentést. Attól tartottak, hogy a hercegné diagnózisa még nagyobb nyilvánosságot ér el, mielőtt megtehetné a bejelentést.

„Bármi is volt az ok, Katalint az elismerés megerősítette, hogy helyes döntés volt” – mondta a forrás.

A szakértők szerint a hercegnét meghatották a reakciók, és utólag már örül, hogy meghozta ezt a döntést. Károly király szintén méltatta a bátorságát, és elismerte, hogy Katalin hercegné bátor döntést hozott.

Kapcsolódó írásaink