Bulvár

Kamilla királyné egyre közelebb kerül Vilmos herceghez, átalakult a kapcsolatuk

A nehézségek közelebb hozták egymáshoz Kamilla királynét és Vilmos herceget

Miután fény derült Károly király, majd Katalin hercegné daganatos betegségére, a brit királyi család aktív tagjai közül Kamilla királyné és Vilmos herceg került a figyelem középpontjába, hiszen a legtöbb feladatot ők vették át a házastársaiktól – írja az elle.hu.

Kamilla királyné egyre közelebb kerül Vilmos herceghez, átalakult a kapcsolatuk
A nehézségek közelebb hozták egymáshoz Kamilla királynét és Vilmos herceget
Fotó: NorthFoto

Mivel jelenleg ők a rangidős családtagok, az elmúlt hetekben, és minden valószínűség szerint a következő hónapokban is számos hivatalos eseményen ők fognak részt venni.

Jelenleg vállvetve igyekeznek teljesíteni a kötelezettségeiket és támogatni egymást, de a kapcsolatuk korábban egyáltalán nem volt ennyire szoros.

Kamilla királyné már más megítélés alá esik.

A királyi szakértők úgy gondolják, hogy az évek során Vilmos herceg és Kamilla királyné kapcsolata egyáltalán nem volt felhőtlen. Bár hosszú évek teltek el a herceg édesanyja, Diana hercegné halála után, amikor 2000-ben Kamilla királyné hivatalosan is bekerült a királyi családba, de a mostoha szerepét kellett magára öltenie.

Penny Junior királyi életrajzírónak a palota egyik bennfentese így nyilatkozott a herceg és a királyné viszonyáról:

Azt hiszem, most meghitt a kapcsolatuk, de őszintén szólva korábban nem volt az. Mindkettőjüknek nehéz volt. Kamilla soha nem akart mostoha lenni, de mégis ő volt az a másik nő, aki sokat lefoglalt Károly, az édesapa idejéből.

Más források szerint a 2000-es években Vilmos herceg feszültségekkel teli kapcsolatban volt az édesapjával, amikor Károly király házasságot kötött Kamilla királynéval. Mára azonban megbékélt a helyzettel.

Objektum doboz

Ez többek között Katalin hercegnének köszönhető, aki igyekezett elsimítani a nézeteltéréseket és közelebb hozni a családtagokat egymáshoz.

Kamilla királyné és Vilmos herceg kapcsolata ma már a kölcsönös tiszteleten alapul, ez pedig különösen sokat segít az olyan nehéz időszakokban, mint amilyen az elmúlt néhány hónap volt.

Kapcsolódó írásaink