Bulvár

Zámbó Jimmy után Kovács Kokó István életéből is filmet forgatnak

Habár többször is megkeresték már egy életrajzi film ötletével, most érezte úgy, hogy eljött az ideje

„Az elmúlt tíz évben több producer és forgatókönyvíró is puhatolózott nálam, ám úgy láttam, nincs itt az idő, hogy keretbe foglaljam az eddigi életemet egy filmmel. A mostani megkeresés ellenben jókor érkezett. 54 éves vagyok, talán tényleg itt az alkalom egyfajta számadásra, másrészt pedig a stáb garancia számomra, hogy olyan film születik, amelyet szeretnék” – mondja a Mandinernek Kovács Kokó István.

Zámbó Jimmy után Kovács Kokó István életéből is filmet forgatnak
Főszerepben Kovács Kokó István, az életéről fognak filmet forgatni
Fotó: MH/Török Péter

Azt is elmondta, a Zámbó Jimmy életét feldolgozó, A Király című sorozat stábjával dolgozik, akiket régóta ismer, s akik végigkövették az amatőr és profi karrierjét is.

„Én is részese vagyok az alkotói munkának. Szeretném, ha egy olyan sportdokumentumfilm születne, amely érdekesen, ugyanakkor hitelesen mutatja be az életem.

Azokat a mélységeket és magasságokat, amelyeket megéltem a ringben és a magánéletben egyaránt. Sok teendőm van, de ez a film érdekel, izgat, s remélem, azok a harminc év alattiak is megnézik majd, akiknek – valljuk be – már kevesebbet mond a nevem, nem láttak a ringben, sem az olimpiákon, sem profiként” – vélekedett Kovács István.

Kapcsolódó írásaink

Színházi világnapon

ĀA színházi világnapot a Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) közgyűlésének határozata alapján 1962 óta tartják meg március 27-én, annak emlékére, hogy 1957-ben ezen a napon volt a Párizsban működő Nemzetek Színházának évadnyitója