Bulvár

Fontos üzenetet fedeztek fel Katalin hercegné bejelentő videójában

Különleges szimbólumok tűntek fel a felvételen

Hatalmas megdöbbenést okozott Katalin hercegné néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott felvétele, amelyben bejelentette, hogy daganatos betegséggel küzd. A felvételen különleges szimbólumok tűntek fel – írja az Elle.hu.

Fontos üzenetet fedeztek fel Katalin hercegné bejelentő videójában
Katalin hercegné
Fotó: AFP/Pool/Ian Vogler

A bennfentesek elmondása szerint Katalin hercegné saját maga döntött arról, hogy milyen módon nyilatkozik. Ő határozta meg azt is, hogy egy kerti padon ülve, személyesen beszél az állapotáról.

Néhányan azonban egy érdekes részletre lettek figyelmesek. Katalin hercegné mögött számtalan sárga nárcisz látható a háttérben. Ezek a tavasz legkedveltebb virágai közé tartoznak, de más jelentést is hordoznak.

A nárciszok erősek és ellenállóak, amelyek az újrakezdést és az újjászületést is szimbolizálják. Pozitív, életigenlő szimbólumok, amelyek vidám sárga színűkkel mindenkit jókedvre derítenek.

A komoly betegséggel küzdők számára gyakran adják a remény szimbólumaként, ezért a szakértők szerint fontos jelentéssel bír, hogy a hercegné éppen ezeket a virágokat választotta.

Katalin hercegné igyekezett hangsúlyozni, hogy napról napra egyre erősebb, és minden daganatos betegséggel élőnek azt üzente, hogy soha ne veszítsék el a reményüket, mert nincsenek egyedül.

Kapcsolódó írásaink