Bulvár

Az élő Nostradamus intelmei Vilmos hercegnek

Vilmos hercegre most egy átmeneti időszak vár

A legtöbben már II. Erzsébet királynő halálakor azt várták, hogy az idős III. Károly lemondjon a fia javára a trónról, ám ez egyelőre nem történt meg – írta meg a Ripost.

Az élő Nostradamus intelmei Vilmos hercegnek
Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Jonathan Brady

A brazil médium, Athos Salomé szerint azonban rövid időn belül Vilmos fogja a koronát viselni, ehhez csupán négy dologra kell nagyon odafigyelnie, az egyik ezek közül az egészsége.

Athost az élő Nostradamusként nevezik, mivel jóslatai és gondolatai sok esetben valósággá váltak. Saját bevallása szerint ő nem ezoterikus dolgokat követ, hanem a saját módján értelmezi a logikai összefüggéseket, ez alapján határozza meg a jövőt, ami kiszámítható. Most a médium Vilmosnak üzent.

1. Tanuljon Katalin és III. Károly egészségügyi kríziséből, hogy a jövőben királyként kamatoztathassa ezt a tudást.

2. Tanulja meg levezetni a stresszt.

3. Figyeljen oda a tüdő és a mellkas egészségére.

4. Legyen türelmes, amikor átveszi a trónt az édesapjától.

Salomé szerint, ha ezeket a jó tanácsokat betartja a herceg, akkor jó uralkodóvá válhat.

A DailyStar számára kifejtette a tanácsok mögött rejlő gondolatait is a médium:

„Vilmos hercegre most egy átmeneti időszak vár. Élettapasztalataival felvértezve készen kell állnia arra, hogy megragadja a lehetőségeit, és szembenézzen az életében felmerülő kihívásokkal. Az egyik ilyen kihívás a testvére, Harry lesz. Szerintem pedig ki fog derülni egy egészségügyi figyelmeztetés Vilmos tüdejével kapcsolatban, de ha rendszeresen jár vizsgálatokra, akkor időben észre fogják venni.”

Kapcsolódó írásaink