Bulvár

Megdöbbentő pletyka terjed Leonardo DiCaprio magánéletéről

Kitálalt egy modell

Botrányba keveredett Leonardo DiCaprio, mivel egy modell kitálalt a szexuális szokásairól – írja az elle.hu.

Megdöbbentő pletyka terjed Leonardo DiCaprio magánéletéről
Leonardo DiCaprio
Fotó: NorthFoto

Régóta cikkeznek a lapok Leonardo DiCaprio szerelmi életéről, és gyakran csinálnak viccet abból, hogy a színész folyton fiatal modellekkel randizik. Most azonban egy nagyobb botrányba keveredett, amit egy holland Playboy-modell robbantott ki.

Leonardo DiCaprio szexuális életéről mesélt a modell.

Az ügyet a holland Hieke Konings robbantotta ki, aki elárulta, hogy Los Angelesben, egy privát szórakozóhelyen találkozott a színésszel. Csókolóztak is, de túlságosan öregnek és furcsának találta a sztárt, ezért semmi több nem történt köztük.

Egy Los Angeles-i titkos klubban történt, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam ott ülni fekete kapucnis pulcsijában és fekete sapkájában, és felvettük a szemkontaktust.

Megosztotta, hogy Leo menedzsere odament hozzá, majd elárulta, a színész találkozni szeretne vele. Ezután a modell odaült az asztalához, később egy csók is elcsattant köztük. A nő szerint ezzel nem volt semmi probléma, de nem ez volt a legjobb csók életében. Ezután meghívta a lányt magához, de Hieke visszautasította a meghívást, amit a színész tiszteletben is tartott.

Nagyon döbbenten reagált. Persze nincs hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem eléggé, édesen válaszolt: „Ezt tiszteletben tartom.” Ezután egy másik lányhoz fordult, és hazavitte.

A modell elmondta, hogy ő nem feküdt le a színésszel, de több barátnőjének is volt vele kalandja, így hallott róla pletykákat, melyeket meg is osztott.

Egy barátom azt mondta, hogy szex közben bent tartotta a fülhallgatóját, mert nem akarta hallani őt. Egy másik pedig azt mondta, hogy még egy párnát is tett a fejére. Nem, Leo túl fura és túl öreg.

A Dailymail felvette a kapcsolatot Leonardo DiCaprio képviselőjével, de a színész nem válaszolt a kérdésekre.

Kapcsolódó írásaink