Bulvár

Ezért nem mutatkozik Katalin hercegné

Már hiányolják az emberek

Mint ismeretes, Katalin hercegné január közepén esett át egy komoly hasi műtéten. A hercegnét azonban azóta nem látták a nyilvánosság előtt, és a tervek szerint csak húsvét után fog visszatérni. Az továbbra sem derült ki, hogy milyen betegség miatt volt szükség az operációra – írta az elle.hu.

Ezért nem mutatkozik Katalin hercegné
Katalin hercegné
Fotó: Anadolu via AFP/STRINGER

A háromgyerekes édesanya szerencsére jó formában van, és a tervek szerint húsvét után már ismét ellátja a közfeladatait. Egészen bizonyos, hogy a hercegné azért nem jelenik meg a nyilvánosság előtt addig, mert a gyerekeit szeretné óvni.

Tudjuk, hogy nagyon szoros családi egységet alkotnak, és ő ott akar lenni mellettük – mondta Robert Hardman, a The Making of a King: King III Charles and the Modern Monarchy című könyv szerzője a PEOPLE-nak.

Amit ezekkel a gyerekekkel csinálnak, az az élet normalizálása, hogy ne érezzék úgy, mintha egy különleges aranyozott ketrecben lennének – tette hozzá.

A hercegné eltűnésében azonban a bennfentesek szerint közrejátszik az is, hogy jó példát akar mutatni. Katalin hercegné szeretné, ha az emberek látnák, hogy a lehető leghamarabb visszatérni dolgozni egy komoly műtét után, nagyon káros lehet az egészségre nézve.

Kapcsolódó írásaink