Bulvár

Gyászol a királyi család

Szomorú hírt kaptak

Meghalt Pippa Middleton volt párja, Thomas Kingston. A 45 éves férfi halálát a felesége, a kenti herceg lánya, Lady Gabriella Kingston jelentette be – írta az elle.hu.

Gyászol a királyi család
Harry és Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Ian Vogler

A Page Six azt írja, hogy Thomas Kingstont egy gloucestershire-i címen találták holtan vasárnap este.

Az idegenkezűség gyanúja azonban nem merült fel. Kamilla királyné és Károly király már az együttérzésükről biztosították a férfi családját, aki korábban Pippa Middleton párja volt. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta Thomas Kingston halálát.

„A legmélyebb fájdalommal tudatjuk Thomas Kingston, szeretett férjünk, fiunk és testvérünk halálát” – írta a gyászoló család a közleményben.

Hozzátették: „Tom kivételes ember volt, aki megvilágította mindazok életét, akik ismerték őt. Halála nagy megrázkódtatás az egész család számára, és arra kérjük önöket, hogy tartsák tiszteletben magánéletünket, miközben gyászoljuk őt.”

A Buckingham-palota közleményében elmondták, hogy Vilmos herceg hétfőn váratlanul lemondta egy fontos programját, ám nem tudni, hogy a jó barátja halálának köze lehetett-e az ügyhöz. Lady Gabriella és a férje 2019-ben kötöttek házasságot a windsori kastély Szent György-kápolnájában.

Thomas Kingston és Lady Gabriella Kingston
Thomas Kingston és Lady Gabriella Kingston
Fotó: AFP/Daniel Leal

Kapcsolódó írásaink