Bulvár

Erre senki sem számított – Angelina Jolie mindenkit meglepett

25 év után bevállalta, drámaian új külsővel mutatkozott

A nemrégiben divattervezőnek állt színésznő frizurában is elkezdte követni a friss trendeket – írta meg a hirado.hu.

Erre senki sem számított – Angelina Jolie mindenkit meglepett
Angelina Jolie
Fotó: NorthFoto

Angelina Jolie-ból szőke ciklon lett! A színésznőt, akinek szinte már védjegyének számítanak barna tincsei, meglepően világos frizurával kapták lencsevégre Manhattenben.

Az új szín egészen üde változás, és fantasztikusan áll a Tomb Raider sztárjának, akit utoljára a 90-es évek végén és 2000-ben láthattunk szőke hajjal. Az Észvesztő és a Jöjj velem című filmjeit kivéve azonban ritkán láthattunk ilyen nagy változást Jolie külsejében, aki bár sokat kísérletezett az ombre hajfestéssel, többségében mindig a sötét tónusok domináltak a frizuráiban.

Hogy az új árnyalat mellett netán egy készülő film vagy divatmárkájának elindítása miatt döntött, csak találgatni lehet.

Objektum doboz

Angelina tavaly nyáron indította útjára a minőségre és a fenntarthatóságra épülő divatmárkáját, az Atelier Jolie-t, amit a divatvilág is meghökkenve fogadott.

„Soha nem voltam divatbemutatón, de még a Met-gálán sem. Sosem követtem a trendeket, én szeretem az egyediséget és a szabadságot. Tudom, hogy valószínűleg csak pénznyelő, de ez most az új szenvedélyem” – nyilatkozta a színésznő, aki olyan tervezőkkel dolgozik együtt, mint a neves divatház, a Chloé kreatív igazgatója, Gabriela Hearst.

Kapcsolódó írásaink