Bulvár

Tóth Gabinak van egy eltitkolt ikertestvére?

Tóth Gabi „ikertestvére” egy török származású színésznő

Azt mondják, valahol a világban mindenkinek akad egy hasonmása. A világsztárok között is találkoztunk már megdöbbentő esetekkel, mikor szinte nem tudtunk különbséget tenni a két személy között. Ám nem kell olyan messzire menni: hazánk hírességei között is vannak, akik megszólalásig hasonlítanak egy-egy hollywoodi világsztárra – írta meg a Ripost.

Tóth Gabinak van egy eltitkolt ikertestvére?
Tóth Gabi
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Gabinak akár az eltitkolt ikertestvére is lehetne a török színésznő, Meryem Üzerli. A két híresség ugyanis szinte megszólalásig hasonlít egymásra, azaz Gabi simán eljátszhatta volna Hürrem karakterét a Szulejmán című sorozatban.

Objektum doboz

A következő Wolf Kati, aki Céline Dion testvére is lehetne. Ráadásul ők nemcsak külsőre hasonlítanak, hanem elismert énekesnők is. Egyébként a Sztárban Sztár műsorában Kati el is énekelte Céline örök slágerét, a My heart will go ont.

Objektum doboz

Megyeri Balázst a magyar Jason Momoaként is emlegetik, nem véletlenül… Olyannyira hasonlítanak, hogy Balázs még a színész dublőre is volt.

„Momoa egy jópofa, bohém és szerethető vadember, a nők is talán ezért vonzódnak hozzá ennyire. Mo­moa maga a vagány szabadság. Igazi rock and roll figura, akinek akkor is lobog a haja, ha szélcsend van.”

Előfordult, hogy már reggel nyolckor ír sört ivott, de egyébként rendkívül aranyos ember, már az első találkozásunkkor ölelgetett, illetve amikor mentem az öltöző felé, meg is ölelt, és rám mutatott, hogy én vagyok az »ikertesója« — mesélte korábban Balázs.

Kapcsolódó írásaink