Bulvár

Sokkoló fotó került elő Elon Musk hálószobájáról

A milliárdos azonnal reagált

Mint azt szinte mindenki tudja Elon Musk milliárdos vállalkozó és üzleti mágnás és számos cég vezérigazgatója, például a SpaceX, a Tesla, a Neuralink vagy a The Boring Company, de társalapítója a PayPalnak is, amely ma már a világ egyik vezető online fizetési rendszere. A hírek szerint azonban Musk a hatalmas vagyona ellenére a mindennapokban nem él nagy lábon, sőt, szinte alig költ bármiféle luxusnak tekinthető dologra – írja a Promotions.hu.

Sokkoló fotó került elő Elon Musk hálószobájáról
Elon Musk, az X (Twitter) és a Tesla tulajdonosa
Fotó: AFP/Andreas Solaro

A vállalkozó a hírekbe leginkább ambiciózus céljaival és az innovatív technológiák iránti törekvéseivel kerül, amelyekkel potenciálisan megváltoztathatja a világot. Emellett pedig számos más projektben is részt vesz, többek között elektromos autók fejlesztésében, űrkutatásban vagy nagy sebességű közlekedési hálózatoknak a létrehozásában.

Ezek után pedig nem is csoda, hogy Muskot a világ egyik legbefolyásosabb emberének tartják, és munkásságát számos díjjal is elismerték már. A milliárdos egyébként számos közösségimédia-platformon is aktív, köztük a X-en, a korábbi Twitteren és az Instagramon is. Saját közösségi oldalán pedig több mint 162,5 millió követője van. Az oldalát egyébként leginkább arra használja, hogy különböző vállalatairól osszon meg híreket, de időnként természetesen vicces posztokat is közzétesz, amelyek nagyon sokszor megnevettetik a követőit.

Nemrégiben azonban az X-en közzétettek egy képet Elon Musk állítólagos hálószobájáról, amely felrobbantotta az egész internetet.

„Elon Musk a 188 milliárd dolláros vagyonával a világ egyik leggazdagabb embere. Ez az ő hálószobája” – olvasható a nagy visszhangot kiváltó poszt mellett.

A fotó szerint a szobában szinte semmilyen bútor nincs, és mindössze egy matracnak tűnő fekvőhely hever a földön. Ezek után pedig nem is csoda, hogy a kép pillanatok alatt elterjedt a közösségi oldalakon, és rengeteg komment is érkezett alá a felhasználóktól. A tweet természetesen felkeltette Elon Musk figyelmét is, a milliárdos pedig egy igen humoros választ adott a felvételt megosztó felhasználónak:

„Nem teljesen rossz. Múlt hétvégén egy barátom kanapéján aludtam.”

Musk kommentje több mint kétmillió lájkot kapott, de erről a fotóról nyilvánvalóan nem derül ki, hogy valóban egy ennyire egyszerű szobában alszik-e. Bár ha igaz a történet, az rendkívül érdekesnek bizonyulna.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink