Bulvár

Megszólalt Christian Oliver özvegye

Az elhunyt színész özvegye és a család azt kérte, tartsák tiszteletben a magánéletüket

Mélyen elszomorít minket az a tragikus repülőbaleset, amelyben szeretett családtagjaink életét vesztették – írja a közleményében Jessica Klepser és családja, akik először szólaltak meg a halálos repülőgépbaleset után – írja a rtl.hu.

Megszólalt Christian Oliver özvegye
Christian Oliver
Fotó: Getty Images via AFP/Vivien Killilea

A People cikke szerint Klepser azt írta, lányaink, Madita, és Annik édesapjukkal, Christiannal együtt egy karibi nyaralásból tértek volna vissza, amikor a kisrepülőgép, amin utaztak, motorhiba miatt az óceánba zuhant. Sajnos senki sem élte túl a történteket – olvasható a család bejegyzésében.

„Madita, a Louis Armstrong Középiskola hetedikes diákja élettel teli személyiség volt, kiválóan táncolt, énekelt és a színészkedés is nagyon jól ment neki. Annik, a Wonderland Ave Általános Iskola negyedikes diákja gyengéd, mégis magabiztos viselkedéséről volt ismert. Mindig ő volt az első, aki megvigasztalt másokat. Imádott kosárlabdázni, úszni és a művészetek is nagyon érdekelték” – mutatták be az elhunyt lányokat. Azt is hozzátette, akik ismerték őket, tudták, hogy milyen mély kötelék volt közöttük. „Christian, európai és amerikai színész, valamint ingatlanügynök volt, akinek világszerte rengeteg barátja volt. Vesztét mindazok mélyen át fogják érezni, akik ismerték. Jessica szüleivel és nővérével Németországban marad” – írta a család.

A nyilatkozat azzal zárult, hogy „ebben a nehéz időszakban” kérik mindenki tartsa tiszteletben a család magánéletét.

Christian Oliver két lányával egy egymotoros kisrepülőgépen szállt fel a karibi Saint Vincent és a Grenadine-szigetekhez tartozó Becquia szigetről. A gépet annak tulajdonosa, Robert Sachs vezette. A közeli Saint Luciába akartak eljutni, de a felszállás után problémák adódtak és a gép az óceánba zuhant. Halászok és búvárok azonnal odasiettek, de a parti őrség már csak a négy holttestet találta meg.

Kapcsolódó írásaink