Bulvár

Tóth Gabi szakít szerelmével, hűtlensége miatt fogja otthagyni a Fricska szépfiúját?

Tóth Gabi megbánhatja még, hogy otthagyta Krausz Gábort

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása a 2023-as év legnagyobb celebbotránya. Még mindig velük vannak tele a bulvárlapok, folyamatosan a figyelem középpontjában vannak – írta a promotions.hu.

Tóth Gabi szakít szerelmével, hűtlensége miatt fogja otthagyni a Fricska szépfiúját?
Tóth Gabi
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

Azt nem tudni, hogy Krausz Gáborra mi vár a 2024-es évben, vajon rátalál-e ismét a szerelemre, de az biztos, hogy Tóth Gabi a Fricska szépfiúja, Papp Máté Bence oldalán vág neki az újévnek. Gabi és Gábor még karácsony előtt véglegesítette a válást, tehát most már mindketten szabadan élhetik az életüket, de kérdés, hogy mit tartogat számukra a 2024-es esztendő.

Ha Tóth Gabi szempontjából nézzük, nem sok jóra számíthat, úgy tűnik, hogy Papp Máté Bence nagy szoknyavadász hírében áll, hűtlensége úgymond legendás. A Fricska táncoslábú fiatalembere akár több nővel is megcsalhatja majd újdonsült párját, ami miatt az énekesnő végül a szakítás mellett dönthet.

Müller Rózsa sztárjósnő kártyát vetett, és belenézett Gabi 2024-es évének történéseibe.

„Gabi most nagyon jól érzi magát a bőrében, valósággal ki van virulva a párja mellett. Ám ez a szerelem nem marad meg túl sokáig, jövőre vagy utána szakítás lesz a vége. Mátéért mindig is oda voltak a nők, és most, hogy Gabi által is ismert lett, még többen akarják majd őt. Ez pedig sok problémát hoz majd magával.”

Ha valóban hűtlen lesz Gabihoz, és szakítás lesz a vége, Papp Máté Bence akkor sem merül teljesen feledésbe, hiszen szerelme mellett közszereplővé vált, és az sem kizárt, hogy később a TV2 egyes produkcióiban is láthatjuk őt; esetleg a Dancing with the Stars következő évadában.

A szakítás után, bár Gabi szomorú lesz, nem fog magába roskadni, továbbra is élni fogja az életét, hiszen ő egy szenvedélyes nő, és mindig kell mellé egy olyan férfi, akivel úgymond ezer fokon éghet. Arra viszont semmi esély, hogy kibéküljenek Krausz Gáborral.

„Fáj majd neki a szakítás, de erős nő, túllép ezen. Azt nem bánja meg, hogy Krausz Gábortól elvált, hiszen az a kapcsolat a részéről nem működött. A gyermekét továbbra is egyetértésben neveli majd a volt férjével, ám soha nem lesz közöttük olyan jó a viszony, hogy közösen ünnepeljenek vagy töltsenek időt a kislányukkal” – mondta Müller Rózsa.

Kapcsolódó írásaink