Bulvár

Kopogtak az ajtón, a következő pillanatban már szomszédja fojtogatta Charlie Sheent

A szomszéd meg akarta fojtani a színészt, a rendőrség letartóztatta a támadót

A Los Angeles-i seriffhivatal megerősítette, hogy a Két pasi meg egy kicsi 58 éves sztárját megtámadta egy 47 éves nő, aki behatolt az otthonába – írta meg a hirado.hu.

Kopogtak az ajtón, a következő pillanatban már szomszédja fojtogatta Charlie Sheent
Charlie Sheen
Fotó: NorthFoto

Mint később kiderült, a hölgy a színész szomszédja volt.

Objektum doboz

Rendőrségi források a TMZ-nek elmondták, hogy Sheen kopogtatást hallott és ajtót nyitott a nőnek, aki rárontott a színészre, elszakította az ingét, és megpróbálta megfojtani. Sheen állítólag próbálta lefogni a nőt.

A tettlegeségig fajult vita után a szomszéd, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, visszasétált a saját házába, ahol később letartóztatták, miután Sheen kihívta a rendőrséget.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a két fél között a nézeteltérést.

Bennfentesek szerint nem most először gyűlik meg a baja a színésznek a szomszédjával. A nő nemrég ragacsos folyadékot spriccelt az autójára, és a támadás előtti napon szemetet dobott az ajtaja elé.

Charlie Sheen a konfliktus előtt néhány nappal egy interjúban elárulta, hogy mintegy hat éve felhagyott az itallal, hogy gyerekei nevelésére koncentrálhasson. A döntése egy sorsfordító pillanat után történt, amikor is az ital miatt cserben hagyta egyik gyerekét.

Kapcsolódó írásaink