Bulvár

A WC-n ülve lepte meg a Real Madrid sztárja a dartsvilágbajnokot

Váratlan dolog történt

Egészen páratlan sztorit osztott meg a pénteken, azaz ma a kezdődő PDC dartsvilágbajnokság címvédője, az angol Michael Smith – írta meg az Origo.

A WC-n ülve lepte meg a Real Madrid sztárja a dartsvilágbajnokot
Michael Smith
Fotó: AFP/Adrian Dennis

A 33 éves, hatalmas termetű angol a tavalyi döntőben a sportág egyik legnagyobb klasszisát, a holland Michael van Gerwent győzte le. Akkor vissza tudta tartani a könnyeit, azonban pár nappal később már nem volt ilyen könnyű dolga, amikor váratlan dolog történt vele a WC-n ülve.

„Bahreinben voltunk, nem sokkal a döntő után. Éppen a WC-n voltam, nagydolgot intéztem, amikor üzenetet kaptam a Real Madrid focistájától, Toni Kroostól, aki azt kérdezte, hogy felhívhat-e, mert szeretne meghívni a podcastjébe. Majdnem elsírtam magam a WC-n ülve” – vallotta be Smith, aki egyből riadóztatta a családot.

„Kiabáltam a feleségemnek, hogy rám írt Toni Kroos, mire ő azt kérdezte, hogy az meg ki a franc?”

Smith aztán megmutatta az üzenetet, és felfedte a focitól jókora távolságot tartó neje előtt, hogy kiről is van szó.

„Azóta is rendszeresen írunk egymásnak, kérdezget a dartsról, és hasonlók. Hihetetlen volt valaki olyannal beszélgetni, mint ő.

Szerintem ő a valaha volt egyik legjobb középpályás, hát persze, hogy elmentem a műsorába” – mondja Smith közel egy évvel a történtek után is meghatódva.

Kapcsolódó írásaink