Bulvár

Béranyát keres Gábor Zsazsa özvegye, fizetne is érte

Egyre képtelenebb ötletek pattannak ki Frédéric von Anhalt herceg fejéből

Újabb őrült ötlettel rukkolt elő Frédéric von Anhalt herceg, a 2016-ban elhunyt, legendás szépségű színésznő, Gábor Zsazsa özvegye, aki már 80 éves, ám nem született saját gyermeke. Attól viszont egyenesen retteg, hogy a családneve valahogy feledésbe merül – írta meg a Bors.

Béranyát keres Gábor Zsazsa özvegye, fizetne is érte
Frédéric von Anhalt herceg a Gábor Zsa Zsának szentelt múzeum megnyitóján Budapesten 2022. május 26-án
Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

A Budapestet második otthonának tartó herceg hétfő este megdöbbentő felhívást, mondhatni álláshirdetést tett közzé a Facebookon, egy 24 órán át elérhető történetben. Közölte, hogy béranyát keres, méghozzá jó pénzért! Egymillió dollárt fizetne annak a hölgynek, aki vállalná ezt a nemes, ám roppant fárasztó megbízatást.

A herceg, aki egyébként sokat ingázik München és Budapest között, nem olyan régen azt vette a fejébe, hogy felfogad maga mellé egy testőrként is funkcionáló asszisztenst, aki kísérgeti őt a nagyvilágban. Természetesen mindezt nem ingyen tenné, von Anhalt ugyanis nagylelkű ember. Havonta 10 ezer dollárt, vagyis 3,6 millió forintnak megfelelő összeget fizetne az illetőnek határozott időtartamra, november 10-től jövő február 6-ig.

Bár a kecsetető ajánlat után biztos sok hölgynek is felcsillan a szeme, egyértelmű, hogy Frédéric leginkább férfiakat keres, legalábbis az eddigi tendenciák alapján.

"Adoption also an option" - írta a herceg a bejegyzéséhez, ami annyit tesz, hogy az örökbefogadás sem elképzelhetetlen.

Érdekes ötletek, az már biztos!

Frédéric von Anhalttal megtörtént már korábban is, hogy örökbe fogadott egy felnőtt férfit. Két évvel ezelőtt például a mindössze 27 éves, szemtelenül jóképű Kevin Feucht volt az ideiglenes örököse, akivel már hosszú évek óta ismerték egymást. Kevin Zsazsa budapesti temetésén is feltűnt von Anhalt mellett, majd rejtélyes okokból kikerült a képből.

Kevesen tudják, de amíg Anhalt herceg és Gábor Zsazsa házasok voltak, legalább tíz alkalommal adoptáltak felnőtt férfiakat. Többek között 2006 áprilisában az 1969-ben született Marcus Eberhardtot, akinek ezután Marcus Eberhard Edward Prinz von Anhalt lett a neve. Később pedig az 1967-ben született Oliver Bendiget és a sebész, Michael Killert is örökbe fogadták, akiknek Prinz Oliver Leopold von Sachsen-Anhalt és Prinz Michael Maximilian von Anhalt lett a nevük. Az adoptálásért egyébként több millió amerikai dollárt fizettek a férfiak, hogy legálisan Mária Auguszta anhalti hercegnő leszármazottai legyenek. Mára viszont fordult a kocka, most von Anhalt nyitná ki a vékonynak nem nevezhető pénztárcáját, ha megtalálná a tökéletes jelöltet.

Kapcsolódó írásaink