Bulvár

Katalin hercegné ezzel a milliárdossal jött össze titokban, amikor Vilmos herceggel szakítottak

Katalin hercegné és Vilmos herceg egyszer nagyon kemény időszakon mentek keresztül

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2007-ben egy rövid időre szakítottak. Kiderült, hogy Katalin akkoriban egy rövid időre egy milliárdossal alkotott egy párt. Henry Ropnerről van szó, aki egyébként Vilmos iskolai barátja volt. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig – írja az elle.hu.

Katalin hercegné ezzel a milliárdossal jött össze titokban, amikor Vilmos herceggel szakítottak
Katalin hercegné és Vilmos herceg egyszer nagyon kemény időszakon mentek keresztül
Fotó: NorthFoto

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2007 elején azért szakítottak, mert Károly király fia nem állt készen az elköteleződésre, és egy szabadabb életre vágyott. Katalin azonban már készen állt a házasságra, és a gyerekvállalásra is. Katalin kapcsolata Henry Ropnerrel nagyon rövid volt, ugyanis 2007 júniusára ismét Vilmossal alkotott egy párt. Ropner építőmérnöki diplomát szerzett, és jelenleg pedig az eviFile igazgatójaként dolgozik. Ma már ő is boldog házasságban él.

Objektum doboz

Richard Compton Miller királyi szakértő korábban elmondta, hogy Katalin pótolhatatlan volt Vilmos számára:

Nincs kétségem afelől, hogy Vilmosnak nagyon nehéz volt helyettesítenie Katalint. Olyan világban él, ahol a nőket nagyon lenyűgözi a státusza – és gyakran rávetik magukat. Elég nehéz lányt találni, aki olyan szép, mint Kate, de közben földhözragadt.

Ők ezt mondták a szakításukról: Vilmos herceg 2010-ben röviden elárulta, hogy miért volt egy kisebb szünet közöttük Katalinnal:

Mindketten nagyon fiatalok voltunk. Az egyetem alatt úgy éreztük, hogy különböző karakterek voltunk, és próbáltuk megtalálni a saját utunkat, miközben felnőttünk. Ez egy kis tér volt közöttünk, és végül a dolgok jobbra fordultak.

Kapcsolódó írásaink