Bulvár

Lágy érintések, forró pillantások: gyanakodnak a rajongók Marics Petire és Stana Alexandrára

Gyanújuk pedig most még inkább igazolást nyert…

Egyesek azt pletykálják, hogy Marics Petinek is köze lehet Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolati válságához. Gyanújuk pedig most még inkább igazolást nyert – írja a Bors.

Lágy érintések, forró pillantások: gyanakodnak a rajongók Marics Petire és Stana Alexandrára
Stana Alexandra és Marics Peti
Fotó: TV2

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a pletykák szerint válságba került Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata. A szerelmesek még két évvel ezelőtt találtak egymásra, bár igaz, a megismerkedésük nem volt valami zökkenőmentes. Tudniillik, az üzletember akkor még Horváth Gréta férje volt, akit aztán a gyönyörű táncosnőre cserélt le. Válásuk miatt hónapokig hangos volt a magyar sajtó, s most úgy tűnik, a történelem megismétli önmagát...

Féltékenység miatt romlott meg a kapcsolatuk?

Szakításról jelen esetben még nem beszélhetünk, azonban azt már több portál is kész tényként közölte, hogy Alexandra és Dávid kapcsolata annyira félrecsúszott, hogy a táncosnő már el is költözött kedvesétől. Sőt, a Dancing with the Stars öltözőiben olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a szerelmesek közé a zöld szemű szörny férkőzött be, s ez akkora éket vert a románcukban, amin már nem lehet segíteni. A bennfentesek beszámolói alapján az üzletember a show-műsor próbáin is szemmel tartotta kedvesét, Marics Peti miatt... A ValMar szívtiprója ugyanis nagy nőcsábász hírében áll, Dávid pedig talán attól tartott, hogy barátnőjére is szemet vethet az énekes. Az, hogy ez jogos félelem volt-e, nem tudjuk, mindenesetre Szandi nyilatkozatai Petivel kapcsolatban adnak némi alapot a találgatásoknak. Ahogy az sem elhanyagolható tény, hogy kettejük között is forrt a levegő…

Objektum doboz

Marics Petire gyanakodnak a rajongók

Úgy tűnik, hogy nemcsak az ismerősök pletykálnak Stanáról és Maricsról, de már a rajongóknak is szemet szúrt, hogy ez több volt, mint tánc… Történt ugyanis, hogy a Dancing utolsó adása előtt a Mokka vendégei voltak a döntős párok, Szandiék pedig többször is, eléggé félreérthető helyzetbe kerültek. A videó magáért beszél: jól látszik, ahogy Peti szinte végig táncpartnere combját fogja, Alexandra pedig két kézzel ölelgeti az énekes karját, vagy éppen a hátát simogatja. Ez persze nem jelent még semmit, de a rajongók így is biztosra veszik, hogy valami alakul a páros között.

Érdekes, ahogy fogja a csajt. A többiek még távolabb ülnek egymástól. Szandinak is végig a Marics combján az alkarja, vagy két kézzel ölelgeti a Marics jobb kezét, simogatja a hátát – írta egy gyanakvó hozzászóló, akivel rengetegen egyetértettek. Sőt volt olyan is, aki pofátlannak nevezte őket, mondván, hogy így nem viselkedhet valaki, aki párkapcsolatban él. És állítólag Szandi még foglalt…

„Olyan fura ez. Ebben az interjúban tényleg olyanok voltak, mint egy pár. Simogatták egymást, állandóan egymáson volt a kezük, stb. Na, most vagy ennyire természetes ez a kontakt, hogy fel sem tűnik nekik, vagy annyira pofátlanok, hogy lesz*rják Stana párját, akivel kitudja mióta nincs együtt” – fogalmazott valaki más, de persze akadt olyan is, aki szerint csak túlgondolják egyesek ezt a dolgot. A tánc ugyanis annyira intim dolog, hogy akaratlanul is közel hozza az embereket. Ahogy a következő delikvens írta: Maricsékkal is ez történhetett, valahol a barátság és a szerelem között vannak Alexandrával.

„Szerintem ez kicsit túl van tolva. Aki táncol vagy táncolt, tudja, hogy a partnerek között egy nagyon érdekes, bensőséges kapcsolat alakul ki, ami valahol a barátság és a szerelem között van. Így tudnak jól együttműködni, bizalmasai egymásnak, hiszen a színpadon sokszor érzelmekkel fűtött szerelmespárt kell alakítaniuk. Ettől függetlenül nem biztos, hogy együtt vannak” – védte meg egy másik kommentelő az énekest.

Ám hogy mi lehet az igazság, azt csak az érintettek tudhatják. Mi viszont most megmutatjuk a szóban forgó videót, amiben a harmadik perctől láthatod az említett jeleneteket.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink