Bulvár

Fájdalmas műtétje után újra járni tanul Széphalmi Juliska

Az egyik táncpróbán komoly balesetet szenvedett

Korábban Széphalmi Juliska az egyik táncpróbán komoly balesetet szenvedett, mely váratlanul érte, ugyanis egy megszokott mozdulat közben roppant meg a térde, majd hamar kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta. Azóta már túl van a műtéten, még otthon lábadozik, de a nehezén már túl van, viszont lassú folyamat, mire újra a régi lesz – számol be az Origo.

Fájdalmas műtétje után újra járni tanul Széphalmi Juliska
Széphalmi Juliska
Fotó: Facebook/Juliska Hivatalos Oldala

Széphalmi Juliskának nem az első, hogy térdproblémája miatt meg kellett operálni, korábban egy év volt a rehabilitáció, most reméli, hogy hamarabb fel tud épülni a műtét után, és újra táncolhat. Egyelőre azonban az alapvető mozgásával is akadnak még problémák, de igyekszik türelemmel kivárni a gyógyulást. Széphalmi az utóbbi műtét során egy úgynevezett stabilizáló szalagot is kapott, amit a térdébe operáltak azért, hogy csökkentsék az újabb sérülés esélyét.

Most a táncosnő elárulta, hogy hosszú út áll még előtte a gyógyulásig, de mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előbb felépüljön.

Három héttel a műtét után. Tanulok újra helyesen járni, van egy csomó erősítő gyakorlat, amit folyamatosan csinálnom kell, de ami a lényeg, hogy már nincs mankó, pár nap és lábrögzítő sem kell! Napról napra nagy a változás és hihetetlen, de egy hete még be sem hajlíthattam a lábamat. Most meg 90 fok!! Azért azt már nagyon várom, hogy újra vezessek!! De hálás vagyok azért, ahol most tartok a rehabban! Nagy változás ez nekem!

– írta legújabb videója mellé a közösségi oldalán, melyben megmutatta, hogyan tanulja újra a járást.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink