Bulvár

Kellemetlen és kínos találkozás a szakítás után

A TV2 stúdiójában, a DWTS döntőjén találkozott újra a szakításuk óta Marics Peti és Tóth Andi

Hosszú idő után újra egy műsorban szerepelt Tóth Andi és Marics Peti. Találkozásuk nagyon kellemetlenre sikerült a TV2 táncos show műsorának döntőjében, bár csak pár centire voltak egymástól, egymásra sem néztek – írta meg a ripost.hu

Kellemetlen és kínos találkozás a szakítás után
Marics Peti és Tóth Andi
Fotó: TV2

Botrányoktól volt hangos tavasszal Tóth Andi és Marics Peti szakítása, akik közt azóta sem lett jobb a kapcsolat. A DWTS döntőjében azonban újra találkoztak, hiszen a ValMar énekese a fődíjért táncolt, az énekesnő pedig a korábbi évadok győzteseként Gelencsér Timivel és Csobot Adéllal készült extra produkcióra.

Mindenki kíváncsi volt, vajon hogyan viszonyul majd egymáshoz a nemrég még gerlepárként turbékoló ex szerelmespár.

Egész este egymásra sem nézett Tóth Andi és Marics Peti, kínosan kerülték a találkozást.

Nagyon sokan örültek tavaly, amikor kiderült, hogy a ValMar énekese és a gyönyörű énekesnő összejöttek. A két tehetséges fiatal szerelme ezer fokon égett az első pillanattól és gyorsan lépte a szinteket a kapcsolatuk. Közösen hatalmas budai házat béreltek, közös fészket építettek, még egy kutyájuk is lett és közösen vállaltak munkát is, együtt, kézen fogva ültek be a Sztárban Sztár zsűrijébe.

De a tündérmese még a műsor végéig sem tartott, amikor először csak szárnyra kelt a pletyka, majd Tóth Andi megelégelte a szóbeszédet és ledobta az atombombát.

Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni – írta akkor közösségi oldalán a dühös énekesnő.

Nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, semmi baj… Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam!

Sokatmondó sorai elárulták, mennyire megviselte Andit, hogy Peti nem tartotta be, amit kért tőle, így megnehezítette számára a közös munkát.

Hogy konkrétan miért szakítottak, sosem árulták el, de az biztos, hogy nem ültek le megbeszélni a történteket és a korábbi tehetségkutató győztesben rengeteg tüske maradt.

Hosszú idő után azonban most újra egy műsorban szerepeltek. S miközben Tóth Andi a korábbi két győztessel felszántotta a színpadot, Marics Peti a stúdió páholyában volt és még csak oda sem nézett, végig Krausz Gáborral beszélgetett.

Majd az extra produkció után el is mentek egymás mellett a parketten, amikor az eredményhirdetésre ment az énekes. Pár centire voltak csak egymástól, de mintha megszűntek volna létezni egymás számára. Ez persze betudható annak is, hogy Peti izgult a végeredmény miatt.

Kapcsolódó írásaink