Bulvár

Tom Hardy a lehető legjobb hírrel szolgált a rajongóinak

Négy hosszú hónap kihagyás után Tom Hardy visszatért a színfalak mögé

A brit színész harmadszorra is visszatér, hogy osztozzon a testén a földön kívüli szimbiótával – írta meg a hirado.hu.

Tom Hardy a lehető legjobb hírrel szolgált a rajongóinak
Tom Hardy
Fotó: NorthFoto

Négy hosszú hónap kihagyás után, Tom Hardy visszatért a színfalak mögé, hogy leforgassa a rajongók által tűkön ülve várt Venom harmadik részét.

Objektum doboz

A jó hírt Tom Hardy erősítette meg a minap egy Instagram-posztban. A fotón a színész a rendezővel, Kelly Marcellel és a kaszkadőrdublőrjével, Jacob Tomurival mosolygott a kamerának.

„Venom 3! Az utolsó tánc – szerencsére újra forgatunk. Ezt a pillanatot pedig arra szeretném szánni, hogy megköszönjem mindenki munkáját az első résztől egészen idáig” – kezdte a 46 éves színész.

Objektum doboz

„Nagyon jó móka volt és lesz is ez az utazás. Mindig vannak kemény fordulatok, amikor dolgozunk, de nem érzed olyan nehéznek, amikor szereted, amit csinálsz, és amikor tudod, hogy nagyszerű filmalapanyagod van, és minden oldalról egy nagyszerű csapat támogatását élvezheted.”

A Venom 3 forgatása eredetileg 2023. június 26-án kezdődött a spanyolországi Cartagenában található Los Mateosban, de körülbelül egy hónapnyi munka után a SAG-AFTRA sztrájk miatt, a szakszervezeti dolgozókkal való szolidaritásból, ideiglenesen leállították a gyártást.

A Venom 3 megjelenését 2024. július 12-ről 2024. november 8-ra tolták ki.

Kapcsolódó írásaink