Bulvár

Eva Longoria kiteregette a szennyest

Botrány a Született feleségek háza táján?

Eva Longoria, aki Gabrielle Solist alakította a népszerű drámasorozatban, végre tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy milyen viszonyt is ápoltak valójában a főszereplők – írta meg a hirado.hu.

Eva Longoria kiteregette a szennyest
Eva Longoria
Fotó: NorthFoto

A 48 éves színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy milyen dráma uralkodott a forgatás közen Teri Hatcher miatt, azonban mostani válaszai nem igazán egyeznek azzal, amit korábban a témában nyilatkozott.

Objektum doboz

Eva Longoria egy podcastműsor vendégeként indult utazásra az emlékek útján a Lila akác közbe.

A színésznő ezúttal tagadta azokat a pletykákat, miszerint viszály alakult volna ki közöttük a főszereplőkkel, Felicity Huffmannel, Marcia Cross-szal és Teri Hatcherrel.

„Az emberek azt hiszik, hogy rengeteget veszekedtünk. De ez csak egy sztereotípia, hiszen össze volt eresztve négy 40-es éveiben járó nő, és emiatt mindenki rögtön azt feltételezte, hogy semmiképp nem tudunk kijönni egymással.”

Longoria azonban korábban nem ezt állította. Egy 2018-as szereplése alkalmával megkérdezték a színésznőt arról, hogy a Született feleségekkel mind jóbarátok voltak-e, amire Eva így válaszolt: „Felicity és Marcia ott lesznek a csillagátadásomon a Hírességek sétányán. Mi nagyon-nagyon jó barátok vagyunk. Nem mindannyian, de a 99 százalékunk igen” – válaszolta Longoria, elegánsan kihagyva a felsorolásból Terit.

A pletykák először még 2005-ben kaptak szárnyra, amikor a Vanity Fair címlapfotózásán Eva és Marcia Cross azzal fenyegetőztek, hogy lelépnek a forgatásról, ha Hatcherrel együtt kell pózolniuk.

Ezt fejelte meg egy 2012-es eset, amikor a sorozat befejezésével a főszereplő színésznők állítólag kihagyták Hatcher aláírását a köszönőkártyáról, amit a stábnak írtak.

A Született feleségek nyolc évadon keresztül futott 2004 és 2012 között. A Marc Cherry által megalkotott vígjáték-dráma-rejtély sorozatban Nicollette Sheridan, James Denton, Brenda Strong, Ricardo Chavira és Kyle MacLachlan is szerepelt.

Kapcsolódó írásaink