Bulvár

A Halott Pénz fotójával felmatricázott busz szeli az országutakat

Aki látja az utakon, lelkesen integet a járgánynak

A Halott Pénz egyik legújabb fotójával felmatricázott busz járja az országot. A járókelők csak nevetve integetnek a nem mindennapi járgánynak, nem is sejtve, hogy valóban a csapat utazik a kisbusszal.

A Halott Pénz fotójával felmatricázott busz szeli az országutakat
A Halott Pénz egyik legújabb fotójával felmatricázott busz járja az országot
Fotó: jolnyomjuk.hu

Nem győznek csodálkozni az utakon a Halott Pénz rajongói, amikor meglátják a kedvenc zenekaruk gigantikus fotóját egy kisbuszon. A rejtélyes járművet egyre többen látják, és bár sokan rajongói járgánynak gondolták, rendre meglepődnek, amikor az együttes tagjai szállnak ki belőle. A kisbusz ugyanis az együttes megújult járműve, amit speciálisan az ő kérésükre matricáztak fel.

„Nagyon jó érzés amikor megérkezünk egy koncert helyszínére, és már messziről integetnek a felmatricázott buszunknak. Egy szuper dizájn készült a legújabb fotónk felhasználásával. Az előző képet évekig használtuk, reméljük, hogy ez is sokáig velünk lesz. Évek óta ezzel a busszal járunk, nagyon szeretjük, számunkra igazi közösségi hely. Sok ezer kilométert utaztunk már vele, számtalan emlékezetes koncertre vitt el bennünket" – mesélte lelkesen a Halott Pénz csapata.

A zenekar maximálisan elégedett volt a végeredménnyel, és nem volt kérdés számukra, hogy az előző dizájnhoz hasonlóan ezúttal is Tóth Krisztián csapatát bízzák meg a kisbusz zenekarra szabásával. „Az szokott általában az előnyünk lenni, hogy a projekteket az elejétől a végéig tudjuk elvállalni. A Halott Pénz számára készített turnébusz esetében például elemekre szabtuk a grafikát, ami garantálta a végső megjelenést. Ilyenkor mindig küldünk egy látványtervet az ügyfélnek, és az általa elfogadott verzió fog elkészülni, a végeredményben pedig sosincs meglepetés, hisz mindig az készül el, amit előre leegyeztettünk. Minden esetben időtálló anyagokkal dolgozunk, és időre elkészülünk, ami nagyon sok ügyfél esetében elengedhetetlenül fontos. A Halott Pénz esetében is nagyon kellett igyekeznünk, hisz a csapat erdélyi koncertje alatt tudtuk csak elkészíteni a fóliázást" – magyarázta a munkafolyamatot Tóth Krisztián, a Jólnyomjuk tulajdonosa.

A Halott Pénz egyik legújabb fotójával felmatricázott busz járja az országot.
A Halott Pénz egyik legújabb fotójával felmatricázott busz járja az országot
Fotó: jolnyomjuk.hu

Kapcsolódó írásaink