Bulvár

Meghan Markle-t sokkolták Anna hercegnő tanácsai

Leforrázva távozott a találkozóról

Anna hercegnő azonnal látta, hogy Meghan Markle nem fogja sokáig bírni a kötelezettségeket: Harry felesége leforrázva távozott az első találkozójukról – írta meg a life.hu.

Meghan Markle-t sokkolták Anna hercegnő tanácsai
Meghan Markle
Fotó: Getty Images via AFP/Bryan Bedder

II. Erzsébet királynő lányának igaza is lett: Harry és Meghan 2018-ban kötötték össze életüket, és két évvel később már ki is léptek a királyi család kötelékéből.

Neil Sean királyi szakértő úgy emlékszik vissza, hogy Anna hercegnő nagyon bölcs tanácsokkal látta el Meghant az első találkozásukkor. A hercegnő kemény és szigorú, mint az apja, a néhai edinburghi herceg, nem tűri az ostobaságokat. Meghant már akkor figyelmeztette, hogy a királyi élet sokkal inkább munka, mint a hírnévhez vezető út. Harry felesége döbbenten és letaglózva távozott a találkozóról.

Anna hercegnő végtelen mennyiségű kötelezettséget vállal, és nem keresi a rivaldafényt. Hozzáállását Meghannal is megismertette, elmondta neki, hogy a királyi lét munka és nem szórakozás. Időben kell mindenhol megjelenni, kutatásokat kell végezni, és alárendelni magukat a kötelességeknek” – mondta a szakértő a The Sunnak.

Annát nem győzte meg Meghan, már akkor azt gondolta, hogy a színésznő napjai, mint dolgozó királyi családtag, meg vannak számlálva.

Anna hercegnő az egyik legszorgalmasabb királyi családtag, 2022-ben például 214 eseményen vett részt, megelőzve ezzel Károly királyt, akinek 181 hivatalos megjelenése volt. A hercegnő jótékonysági munkájának nagy része a sporttal, a tudományokkal, a fogyatékkal élőkkel és a fejlődő országok egészségügyével kapcsolatos. 1973 és 1992 között Mark Phillips felesége volt, két gyermekük született, Peter és Zara. Anna a válása után egy évvel összekötötte az életét Timothy Laurence-szel.

Kapcsolódó írásaink