Bulvár

Ijesztő titkot rejt Taylor Swift magánrepülőgépe + VIDEÓ

A repülőgép a babona szerint szerencsétlennek vélt 13-as lajstromszámot viseli

Taylor Swift tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő körülbelül 1,1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, ennek egyik izgalmas darabja egy 40 millió dolláros magánrepülő – írja az Origo.

Ijesztő titkot rejt Taylor Swift magánrepülőgépe + VIDEÓ
Taylor Swift
Fotó: AFP/Suzanne Cordeiro

Az énekesnő több száz millió eladott albummal a háta mögött a showbusiness egyik legsikeresebb szereplője. Legutóbb egyik magánrepülője került az érdeklődés középpontjába, amelynek regisztrációs száma (N898TS) az énekesnő születési évét (1989) és monogramját is tartalmazza.

Emellett a repülőgép a babona szerint szerencsétlennek vélt 13-as lajstromszámot viseli, amire az énekesnő elmondása szerint személyes oka van. 13-án született, péntek 13-án lett 13 éves, első albuma 13 hét alatt lett aranylemez és a díjátadókon minden alkalommal a 13. sorban ült, amikor díjat nyert – írja a Világgazdaság.

A gép főkabinja fölé festett 13-as, a pazar belső, dönthető bőrüléseivel, továbbá csúcskategóriás gépekkel felszerelt konyhával és fürdőszobával nyújt luxuskényelmet. A stílusos magángép mellett van még két, dollármilliókat érő repülőgépe – írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink