Bulvár

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya ezért változtatta meg a vezetéknevét

Megdöbbentő

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Zahara meglepő lépésre szánta el magát – írja az elle.hu.

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya ezért változtatta meg a vezetéknevét
Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Zahara meglepő lépésre szánta el magát
Fotó: NorthFoto

A napokban a két világsztár, Brad Pitt és Angelina Jolie 18 éves lánya, Zahara belépett egy afroamerikai nőket tömörítő egyetemi társaságba, amely a nőket érintő társadalmi problémák feltárását és helyzetük javítását tűzte ki célul.

Az egyetemi keretek között működő, Alpha Kappa Alpha (AKA) szervezet egy hivatalos ceremónián üdvözölte új tagját, ám néhány követőnek feltűnt egy furcsa részlet Zaharával kapcsolatban.

Brad Pitt már nem az imádott apa képét testesíti meg

Zahara Jolie-Pitt a bemutatkozása során észrevehetően kihagyta vezetéknevének második felét. A közösségi média felhasználói a Twitteren hívták fel a figyelmet a furcsa momentumra.

Sokan úgy értelmezték a gesztust, hogy az afroamerikai lány számára Pitt személye nem olyan fontos ezen a mérföldkőnek számító eseményen, hogy megemlítse.

Objektum doboz

A házaspárnak több közösen örökbefogadott gyermeke is van, és úgy tűnik, nem Zahara az egyetlen, aki inkább édesanyja pártján áll. Néhány informátor szerint az egykori sztárpár 22 éves fia, Maddox a hivatalos iratain szintén csak a „Jolie” nevet használja.

A rajongók szerint Brad Pitt nem ápol jó viszonyt a gyermekeivel, így nem meglepő, hogy vezetéknevüket is igyekeznek megváltoztatni.

Kapcsolódó írásaink