Bulvár

Egy nagymamával is csalta gyönyörű feleségét a korábbi angol válogatott labdarúgó

Amikor kiderült az ügy, pillanatokon belül országos botránnyá dagadt a bulvárlapok jóvoltából

Először beszélt nyilvánosan Wayne Rooney félrelépéseiről felesége, Coleen Rooney, aki elmondta, órákat üvöltöztek egymással, amikor kiderült, hogy mit művelt az angol válogatott egykori gólrekordere – írta meg az Origo.

Egy nagymamával is csalta gyönyörű feleségét a korábbi angol válogatott labdarúgó
Wayne Rooney
Fotó: AFP/Andrew Caballero-Reynolds

Wayne Rooney 2002-ben üstökösként robbant be az angol labdarúgásba, a Premier League-ben szereplő Everton játékosaként már 16 évesen csodagólokat lőtt, és évtizedek óta nem látott tehetségnek kiáltották ki – joggal. Az egyszerű lakótelepi srácot azonban megszédítette a gyorsan jött hírnév és gazdagság, ezért is történhetett, hogy 2002-ben, azaz 17 évesen megcsalta Coleent, akivel akkor már évek óta együtt volt.

Amikor kiderült az ügy, pillanatokon belül országos botránnyá dagadt a bulvárlapok jóvoltából, amit Coleen nagyon nehezen viselt.

Kész rémálom volt, órákon át üvöltöztünk egymással, amikor elmondta az egész sztorit. Egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy van jövője a kapcsolatunknak. Teljesen összezavarodtam, pláne miután az ország összes újságja a szakításunkról kezdett írni. Képtelen voltam beszélni Wayne-nel. Mindenki tudott róla, és mindenkinek volt véleménye. Ültem az örvény közepén, mint egy rémálomban, és nem tudtam eldönteni, hogy mit csináljak, vagy mit szeretnék. Megszégyenítve éreztem magam" – idézi Coleen Rooney-t a Daily Mail annak apropóján, hogy a focistafeleségnek megjelent My Account című önéletrajzi kötete.

A botrány legszaftosabb része az volt, hogy nemcsak az derült ki, hogy a fiatal futballsztár prosituáltakhoz járt, hanem az is, hogy azok sokkal idősebbek voltak nála: egyikük 37 éves nő volt, míg a másik egy 48 éves nagymama.

A pár a liverpooli őrületből elmenekülve a népszerű dél-angliai üdülőhelyen a Blackpool Pleasure Beachen „rejtőzött el", ahol egy sapka, egy kalap és egy napszemüveg már elég volt ahhoz, hogy ne ismerjék fel őket. Végül sikerült rendbehozniuk a kapcsolatukat, és ma már négy fiú boldog szülei.

Kapcsolódó írásaink