Bulvár

Jennifer Lopez és Ben Affleck elképesztő szettben tűnt fel egy gálán

Jennifer Lopez és férje ismét nagy feltűnést keltettek nem mindennapi ruháikban

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg az Art+Film Gálát a Los Angeles Megyei Művészeti Múzeumban, amelynek rövidítése: LACMA. Az eseményen részt vett Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck, valamint számos más híresség is – írja az elle.hu.

Jennifer Lopez és Ben Affleck elképesztő szettben tűnt fel egy gálán
Ben Affleck és Jennifer Lopez
Fotó: Getty Images via AFP/Getty Images North America/Presley Ann

A gála, amelyet a művészet és a filmipar jelentős alakjainak ünneplésére és a szakma támogatására alapítottak meg, idén is a Gucci segítségével valósult meg, így a jelenlévők elképesztő ruhákat csodálhattak meg, de az énekesnő még közülük is kitűnt a megjelenésével.

Jennifer Lopez megadta a módját az ünneplésnek.

Ben Affleck egy elegáns öltönyben tűnt fel felesége mellett, aki viszont egy feltűnő darabot választott: bronzszínű ruhája különleges dekoltázsával és kivágásaival merész ruhadarabnak számított.

A szoknyaként folytatódó ruha nem sok mindent bízott a képzeletre, ugyanis hosszú sliccelése mellett sokat láttatott az énekesnő alakjából azzal is, hogy leheletvékony csipkéből készült.

Jennifer Lopez egy színben hozzáillő magassarkút választott, a megjelenését pedig egy nagyméretű nyaklánccal és medállal egészítette ki.

Ám nemcsak ő keltett feltűnést, hanem az eseményen megjelenő sztárok is, köztük Salma Hayek, aki ismét kitett magáért elegáns ruhájával vagy Kim Kardashian, akinek pink színű ruhája nem hagyta, hogy elvegyüljön a tömegben.

A gálán ott volt Keanu Reeves, Paris Hilton, Billie Eilish és még sokan mások, akik igyekeztek az alkalomhoz illő öltözékben érkezni, de Jennifer Lopez ruhája mindenkit lenyűgözött.

Kapcsolódó írásaink