Bulvár

Magyar exkatona zaklatja Sharon Stone-t Londonban

Az Emmy- és Golden Globe-Díjas színésznő szerint őt és családját is rettegésben tartja a zaklató

Az elmúlt két évben Sharon Stone élete pokollá vált, amióta a színésznő szerint egy Londonban élő magyar exkatona, Boros Sándor zaklatja és fenyegeti őt. Az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt állítólag napról napra zaklatja és próbál a közelébe férkőzni a férfi, aki szerint a múltban viszonyt folytattak – írta meg a Daily Mail nyomán a Mandiner.

Magyar exkatona zaklatja Sharon Stone-t Londonban
Sharon Stone
Fotó: AFP/NurPhoto/Mairo Cinquetti

Boros Sándor állítása szerint évtizedekkel ezelőtt viszonya volt Sharon Stone-nal, melyből egy közös fiú, Jason született. Azonban Boros ezt semmilyen bizonyítékkal nem tudja alátámasztani. Ennek ellenére kitartóan próbálja felkutatni a színésznőt és családját, a leveleivel és látogatásaival rettegésben tartva őket.

Az utolsó Boros által írt üzenetet október 15-én kapta meg Stone, melyben a férfi részletesen leírta, hogyan próbálta felkutatni lakcímüket, még a színésznő családtagjaihoz is fordult. A lap szerint a színésznő magánnyomozója a férfi után eredt, és egy londoni repülőtéren is észrevette őt, amikor egy Magyarországra tartó járatra igyekezett felszállni. A magánnyomozó szerint a katonai múlttal rendelkező Boros könyörtelen és kitartó.

Sharon Stone elmondása szerint rettegésben él, mióta Boros Sándor elkezdte őket üldözni. A színésznő magánnyomozója mindent megtesz, hogy megvédje ügyfelét. A Boros Sándorral kapcsolatos ügyben a hatóságok is nyomozást indítottak.

Kapcsolódó írásaink