Bulvár

Bejelentették: 45 év után véget ért Meryl Streep házassága

A színésznő felfedte, hogy több mint hat éve külön élnek

Meryl Streep és férje, Don Gummer úgy döntött, 45 év házasság után elválnak. A színésznő felfedte, hogy több mint hat éve külön élnek, de mindig is fontos részei lesznek egymás életének. Négy gyermekük és öt unokájuk van – írta a Ripost.

Bejelentették: 45 év után véget ért Meryl Streep házassága
Meryl Streep amerikai színésznõ és Don Gummer
Fotó: AFP/Valerie Macon

Az ördög Pradát visel sztárja legutóbb 2018-ban jelent meg nyilvános eseményen szobrász férjével, azóta nem mutatkoztak együtt. Még 1978-ban, Meryl bátyja mutatta be őket egymásnak, és még abban az évben szeptemberben össze is kötötték az életüket.

A színésznő akkori barátja, John Cazale tüdőrákban meghalt, ezért el kellett hagynia a közös lakásukat. Ekkor ismerkedett meg Gummerrel, aki segített neki a lakhatásban. Míg a színésznő gyászolt, mind közelebb kerületek egymáshoz a szobrásszal, míg végül rájöttek, hogy szerelmesek egymásba.

Még 2002-ben nyilatkoztak a hosszú házasság titkáról. Akkor az Oscar-díjas színésznő azt mondta, a titok a jó szándék, a hajlam arra, hogy együttműködjenek és az, hogy „tudni kell, mikor kell csöndben maradni".

„A házasság kompromisszumokból áll, nincs terv, hogyan lehetne jól csinálni. Nekem szükségem van a munkára és arra, hogy egy szeretetteljes kapcsolatban éljek. Nem tudnám az egyiket feladni a másik kedvéért. A házasság csapatmunka. Együtt dolgozunk egymásért."

Kapcsolódó írásaink