Bulvár

Harry herceg kétségbeesett, vissza akar térni az otthonába

A hercegi pár három évvel ezelőtt hagyta el az országot

A sussexi hercegnek úgy tűnik honvágya van, vagy csak megelégelte az amerikai életstílust – írta meg a hirado.hu.

Harry herceg kétségbeesett, vissza akar térni az otthonába
Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

Harry herceg új otthonát keresi szülőhazájában, az Egyesült Királyságban. Egy forrás az OK! magazinnak elmondta, hogy bár a herceg szíve hazahúz, amerikai felesége, Meghan Markle nem tervez sok időt tölteni angolhonban.

Objektum doboz

A hercegi pár három évvel ezelőtt hagyta el az országot, miután lemondtak királyi kötelezettségeikről, hogy új életet kezdjenek gyermekeikkel Kaliforniában.

Harry arra vágyik, hogy családja kétlaki életet éljen, és megosszák az idejüket az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között. Ugyan a sussexi párnak saját rezidenciája volt a királyi birtokon, az új király, III. Károly felszólította őket az év elején, hogy ürítsék ki a Frogmore Cottage-t.

„Harry és Meghan nem értenek egyet a kérdésben, de hamarosan elkezdenek egy saját ingatlant keresni London közelében, amit a herceg nagyon szeretne” – árulta el a forrás.

Amennyiben a sussexi pár talál egy megfelelő második otthont, úgy az lehetne a kitűnő alkalom arra, hogy az évek óta húzódó viszály a brit királyi család és Harryék között végre elcsendesüljön.

Kapcsolódó írásaink