Bulvár

Shakira dühbe gurult, a rajongójával lökdösődött + VIDEÓ

Nehéz időszakon megy keresztül

Shakira továbbra sem találja a teljes boldogságot a Barcelona középhátvédjével, Gerard Piquével való szakítás után. A kolumbiai énekesnő ezúttal egy lelkes rajongóját lökte el, mielőtt autóba szállt volna – írja a Ripost.

Shakira dühbe gurult, a rajongójával lökdösődött + VIDEÓ
Shakira
Fotó: AFP/Timothy A. Clary

Shakira nehéz időszakon megy keresztül. A világhírű énekesnő tavaly nyáron szakított a Barcelona korábbi futballistájával, Gerard Piquével, az idei év elején az Egyesült Államokba, Miamiba költözött. Zenéivel óriási sikereket aratott, a hangulata azonban továbbra sem a legjobb, ezt bizonyítja egyik friss balhéja.

A Marca szúrt ki egy rajongói videót, amin az látható, hogy Shakira ismeretlen helyszínen szeretne beszállni autójába, az odáig vezető úton viszont rajongói várták. Az egyik hölgynek sikerült átjutni a testőrökön, közös fotó helyett azonban Shakira megragadta a karját és ellökte magától.

Objektum doboz

A rajongókat megosztja az incidens, sokak szerint ez már túl dívás viselkedés volt az énekesnőtől, mások viszont úgy gondolják, hogy a rajongó lépett egy határt azzal, hogy nem a megfelelő helyen várta kedvencét.

Shakira nemrég őszintén beszélt arról, hogy nem tudja magát boldognak nevezni, és hogy egy a Piquével való szakítással a legnagyobb álmáról le kellett mondjon.

Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak a kiváltságos embereknek adatik meg, és én jelenleg nem mondhatom, hogy tagja vagyok ennek a klubnak – mesélte Shakira. „Sajnos semmi sem kárpótolhatja a család tönkretételének fájdalmát. Természetesen a gyermekeim miatt kell folytatnom, ez a legnagyobb motivációm. A legnagyobb álmom az volt, hogy a fiaimat az apjukkal együtt neveljem fel. Legyőzni az akadályokat és együtt megöregedni. Tudom, hogy ez most nem adatik meg nekem. Ez az álmom sokkal többet ért volna, mint a platinalemezek és Grammy-díjak gyűjtése.”

Az elmúlt hónapokban több világhírű férfi is sorban állt a kegyeiért. Először a színésznő Tom Cruise közeledett hozzá, majd többször a hétszeres Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal kapták lencsevégre, azonban végül ez a románc is zátonyra futott. A kosárlabdázó Jimmy Butler is somfordált körülötte, de ebben az esetben is utólag kiderült, hogy inkább csak baráti közeledés volt.