Bulvár

Azt pletykálják, ebben a rákosmenti luxusvillában lakik Johnny Depp

A sztár előreláthatólag novemberig forgat hazánkban

Johnny Depp előreláthatólag novemberig forgat hazánkban, addig pedig királyi luxusban tengeti a mindennapjait. Persze, ha hinni lehet a pletykáknak – írja a Metropol.

Azt pletykálják, ebben a rákosmenti luxusvillában lakik Johnny Depp
Johnny Depp
Fotó: AFP/Pool/Steve Helber

Hetek óta lázban tartja a rajongókat, hogy Johnny Depp kis hazánkban forgatja második, rendezőként jegyzett filmjét. Pár mázlista már találkozhatott is a színésszel, ám akik nem voltak ennyire szerencsések, ők szó szerint hajtóvadászatot indítottak a Golden Globe-díjas híresség után. A közösségi oldalakon külön csoportokban cserélnek információkat arról, hogy éppen aznap hol forgathat a kedvencük, de már arról is pletykálnak, hogy a szabadidejét hol tölti a hollywoodi sármőr.

Ebben a házikóban lakhat a hollywoodi sztár
Ebben a házikóban lakhat a hollywoodi sztár
Fotó: GoogleMaps

Egy Facebook-csoportban kezdett terjedni a pletyka arról, hogy Depp hátrahagyta a belváros zaját, és a XVI. kerületbe költözött. Persze nem akárhová, hanem egyenesen a villanegyedbe, és ha lehet hinni a szóbeszédnek, pont abba a luxusingatlanba, amelyet pár évvel ezelőtt három milliárd forintért árultak. Már ez is elképesztő pompáról árulkodik, de ha egy pillantást vetünk az épületre, akkor szembesülhetünk az igazi luxussal.

„Voltam a minap este a háznál, a kapu pont nyitva volt, és égett az épületben több helyen a villany” – írta egy állítólagos szemtanú, de valaki azt is látni vélte, hogy civil ruhás biztonsági emberek őrzik a hollywoodi hírességet.

„Biztonsági őrök vannak a ház előtt, van, aki civil autóban figyel. Biztos, hogy ott lakik!” – tette hozzá valaki, így tehát egyre biztosabb, hogy Depp valóban a kertvárosba költözött.

Kapcsolódó írásaink