Bulvár

David Beckham szívszorító vallomása

„Rettegtem, hogy elrabolják a fiamat”

A David Beckham életéről szóló dokumentumsorozat október 4-én debütált a Netflixen. A világhírű labdarúgó őszintén beszélt arról az időszakról, amikor az 1998-as világbajnokság után depresszióval küzdött a rajongók bántalmazása miatt, de szóba került a megcsalási botránya is. Sőt, az is kiderült, hogy a focista miért félt annyira, amikor az első gyermekük, Brooklyn Beckham megszületett - írja az elle.hu.

David Beckham szívszorító vallomása
David Beckham és Victoria Beckham
Fotó: NorthFoto

David és Victoria első gyermeke 1999 márciusában született meg, nem sokkal a 98-as vb vereség után. David Beckham az Argentína elleni mecscen piros lapot kapott, kiállították, és végül elveszítették a játékot. A focirajongók ezután fenyegetni kezdték Davidet és a családját, sőt volt olyan, aki leköpte az utcán vagy fegyvertöltényt küldött neki egy csomagban.

Aznap éjjel Brooklyn Victoria mellett aludt. Victoria azt mondta, feküdjek én is melléjük, mire én azt mondtam, nem. Ajtónak támasztott fejjel aludtam, mert paranoiás lettem, az volt az érzésem, valaki el akarja rabolni a gyerekemet. Boldog pillanatnak kellett volna lenni és természetesen az is volt, de ennek ellenére nagyon aggódtam – vallotta be a dokumentumsorozatban David Beckham.

Victoria Beckham elmondta, hogy valóban rengeteg halálos fenyegetést kapott akkoriban a családjuk:

Képzeld el, hogy szülsz egy gyereket, majd nem sokra rá halálos fenyegetést kapsz. Davidnek játszania kellett, de én eközben egyedül voltam a lakásban, egyedül egy kisbabával – mondta a divattervező.

Victoria Beckham arról is vallott, hogy máig meg tudná ölni azokat az embereket, akik akkoriban bántották a férjét, hiszen egy rendkívül nehéz időszak volt számukra. David Beckham is kifejtette, hogy az egész ország gyűlölte, és megkapta a bűnbak szerepét, bár a mai napig bánja, hogy akkor kiállították, de az igazság az, hogy a bennmaradásával sem lett volna biztos a győzelmük.

Kapcsolódó írásaink