Bulvár

Megdöbbentő fejlemény Károly király és öccse, András herceg háborújában

Pont kerülhetett a csúnya testvéri vita végére, olvasható a Riposton megjelent cikkben.

Megdöbbentő fejlemény Károly király és öccse, András herceg háborújában
III. Károly király
Fotó: NorthFoto

Úgy tudni, hogy András herceg engedélyt kapott a királytól arra, hogy határozatlan ideig otthonában, a windsori Royal Lodge-ban maradhasson, miután megegyezett az uralkodóval.

A kegyvesztett yorki herceg állítólag több mint 200 000 fontot fizetett ki a nyár folyamán a királyi kastély tetőjavításáért – ezt az összeget „átmeneti kifizetésként” jellemezték. Most azon kell dolgoznia, hogy meggyőzze bátyját, hogy fedezni tudja a 30 millió fontos, 30 szobás ház kiterjedt javítási költségeit – amelyek a feltételezések szerint 2 millió font körüli összegre rúgnak.

Ahogy arról a Ripost korábban már beszámolt, Károly király azután döntött úgy, hogy kilakoltatja öccsét a pazar épületből, hogy Jeffrey Epstein pedofilbotrányába keveredett, ami miatt kénytelen volt kilépni a királyi szolgálatból is. Az uralkodó arra szólította fel testvérét, hogy hagyja el a 30 szobás birtokot, és helyette a jóval kisebb Frogmore Cottage-ba költözzön be. A dolog érdekessége, hogy abból a „házikóból” lakoltatta ki Károly Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t.

Azonban András herceg nem volt hajlandó elhagyni az otthonát, még a király parancsára sem, akár bíróságra is hajlandó lett volna menni az úgy kapcsán, most azonban úgy látszik, hogy erre nem lesz szükség, hiszen engedélyt kapott testvérétől a maradásra.

Bennfentes információk szerint az ingatlan miatti vita után Károly olajágat nyújtott Andrásnak azzal, hogy meghívta őt a nyárra Balmoralba Sarah Fergusonnal, York hercegnőjével együtt. A testvérek állítólag válságtárgyalásokat folytattak egy augusztus végi családi összejövetelen, amelynek során András herceg bérleti jogának kérdését is megvitatták – írja a Daily Mail.

Kapcsolódó írásaink