Bulvár

Elsírta magát Katalin hercegné

Túl nagy a hasonlóság Diana és Sarolta között

Kétség sem fér hozzá, mindenben a nagyira ütött – írta meg a Ripost.

Elsírta magát Katalin hercegné
Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kislányukkal
Fotó: AFP/Pool/Chris Jackson

Diana hercegné olyan kultikus alakja az angol királyi palotának, hogy az emléke azóta sem halványult meg. A szívek királynője nagyon fiatalon lett Károly herceg mellé rendelve, s úgy kellett feleségül mennie a trónörököshöz, hogy a kapcsolatban egy csöppnyi szerelem sem volt. Kettejük személyisége gyökeresen eltért, és bár Diana próbálkozott jóvá tenni a házasságot, Károly számtalanszor megcsalta, és titokban viszonyt folytatott élete szerelmével, a mai Kamilla királynővel. Diana maga örök ifjúként volt ismeretes. Bár sok szörnyűségen ment keresztül, fiait fiatalosan nevelte, a válás után második kamaszkorát élte, és tragikus halála miatt nem is öregedett meg.

A kis Sarolta hercegnőnek mindenki a csodájára jár. Elragadóan bűbájos, pimasz és cserfes, gyönyörű kislány, aki állandóan grimaszol, mégis sugárzóan mosolyog. Az arcvonásaiból egyértelműen kiderül, hogy küllemét tekintve elsősorban dédnagymamájára, a néhai II. Erzsébet királynőre hasonlít, az azonban már többízben bebizonyosodott, hogy a személyisége Dianáé.

A kislány tele van élettel, és vidámsága miatt sokszor hajlamos felrúgni a palota etikettjét, ahogyan nagymamája, Diana. Most az is kiderült, hogy van egy közös szenvedélyük. A Mirror nemrég arról értesült, hogy az iskolás Sarolta kedvenc elfoglaltsága a balett lett. Állítólag nagyon szeret előadásokra járni, és már ő maga is táncórákra jár. Ez is olyasmi, amiben a nagymamájára ütött, hiszen Diana gyerekkorában szintén imádott balettozni, sőt balerinának készült egy időben.

Kapcsolódó írásaink