Bulvár

Katalin hercegné ezzel a módszerrel óvja meg a mentális egészségét

Elzárkózott annak a lehetőségétől, hogy valaha béke lesz Harry herceggel és Meghan Markle-lel

A szakértők úgy gondolják, hogy Vilmos herceg felesége a mentális egészsége érdekében lezárta magában az ügyet – írja az elle.hu.

Katalin hercegné ezzel a módszerrel óvja meg a mentális egészségét
Katalin hercegné ezzel a módszerrel óvja meg a mentális egészségét
Fotó: NorthFoto

Sokan azt gondolták, hogy Vilmos herceg és Harry herceg csatájában majd Katalin lesz a béketeremtő, de Wales hercegnéjének esze ágában sincs tovább próbálkozni. Harry herceg a botránykönyvében nem kímélte a sógornőjét sem, sőt azt is állította, hogy Katalin rendkívül csúnyán bánt Meghan Markle-lel többször is.

Nehéz lehet neki megérteni a történteket

Ha boldog, egyesült családból származol, mint Katalin, akkor hihetetlenül nehéz megérteni, hogyan tudnak az emberek elidegenedni – magyarázta Jennie Bond a BBC korábbi királyi tudósítója az OK!-nak.

A szakértő szerint Katalin először hitt a békülésben, ugyanis Fülöp herceg temetése után is beszélgetett Harryvel, valamint Vilmos herceget is erre kérte. Hozzátette, hogy Katalin beláthatta Vilmossal együtt, hogy mostanában nem lesz lehetőség a békére, hiszen ők is nagyon sértve érzik magukat a történtek miatt – mondta Jennie Bond.

Tönkrement a kötelék

Egy másik királyi szakértő, Katie Nicholl nemrég arról nyilatkozott, hogy Harry herceg botránykönyve miatt teljesen tönkrement a kötelék Katalin hercegné és a sógora között. Hozzátette, hogy Harry megszegte az egyetlen szabályt, ami a családi ügyekről való hallgatás volt. Korábban Katalin és Harry nagyon közeli barátságot ápoltak, de Meghan Markle megjelenésével a kapcsolatuk egyre inkább csak romlott.

Kapcsolódó írásaink