Bulvár

Ben Afflecken röhög a fél világ

A sztár teljesen megzakkant

Ben Affleck még ma is Hollywood egyik legnagyobb sztárja, bár szakmailag íróként és rendezőként ért a csúcsra (a Good Will Huntingot forgatókönyvíróként, az Argo-akciót rendezőként jegyzi, mindkettőért Oscar-díjat zsebelhetett be), a rajongók mégis inkább filmszerepeivel azonosítják a színészt. Épp ezért röhögött rajta mindenki, mikor kiderült, hogy aprópénzre cseréli a hírnevét – írja a promotions.hu.

Ben Afflecken röhög a fél világ
Ben Affleck
Fotó: NorthFoto

Pontosabban Dunkin’ Donuts reklámokra. A dolog nem is történt olyan rég, már tavaly szállingóztak a pletykák és a lesifotók, hogy a színészt a Dunkin’ Donuts autós kiszolgálópultja mögött lehet látni Bostonban, végül idén jelentek meg azok a reklámok, ahol a színész saját magát alakítja és a híres kávézó és fánkozó étteremláncnál vállal munkát.

A Super Bowl a legnézettebb TV-s esemény, a sportesemény félidei sávjánál nincs a világon drágább reklámblokk (jelenleg 2 milliárd forintot kóstál egy félperces reklám), ezért a cégek mindig nagyon különleges reklámokkal készülnek. A dolog érdekessége, hogy a reklámblokknak így már önmagában is akkora hírértéke van, hogy a nézők kifejezetten várják ezeket hirdetéseket, és az újságok is meg szokták írni, mit lehetett látni. Itt szoktak debütálni például a legnagyobb hollywoodi filmek előzetesei.

Az önironikus alakítás rendkívül viccesre sikeredett, pedig a híres ember megvicceli az utca emberét típusú videókkal Dunát lehetne rekeszteni. Mivel a Super Bowl félideji reklámblokkját újabbak is követték, itt szedtük össze ezeket. Az első hullámban tehát Affleck az utca emberével elgyedik szóba, a meglepődött vásárlókhoz mindig van egy-két humoros szava, de amikor Jennifer Lopez is begurul a képbe, hősünknek vennie kell a sátorfáját.

A Második hullám reklámjai már más koncepció szerint működnek, ezekben Affleck az Ice Spice nevű énekesnővel szerepel, egyszer rappel, máskor azt mutatja, milyen bonyolult atomfizikát igényelnek a Dunkin-termékek. Egy biztos, nem tetszik neki, hogy egy fiatalabb márkanagykövettel kell osztozkodnia.

Objektum doboz
Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink