Bulvár

Szorul a hurok: rejtélyes haláleset miatt vádolják Kate Moss és Amy Winehouse exét

Egy színész családja 2006 óta válaszokat keres

Mark Blanco brit színész 30 éves korában halt meg még 2006-ban, miután lezuhant egy panelházból egy rendezvényen. Ezen a bulin számos barátja vett részt. A rendőrség kivizsgálta a történteket, és egy szakértő azt állítja, hogy a színész valószínűleg nem magától esett ki a londoni erkélyről – írta meg a Ripost.

Szorul a hurok: rejtélyes haláleset miatt vádolják Kate Moss és Amy Winehouse exét
Amy Winehouse
Fotó: Getty Images via AFP/Getty Images North America/Michael Buckner

A Daily Mail szerint Mark vitatkozott a Libertines frontemberével, Pete Dohertyvel. Valószínűleg kilökték a színészt az erkélyről, így most a rendőrség Doherty-t a színész halálának ügyében indított nyomozást követően vád alá helyezték. A balhéiról és heves természetéről jól ismert Doherty (Kate Moss és Amy Winehouse exe) egy 2011-es blogbejegyzésében (amelyet azóta már törölt) azt írta, hogy sem ő, sem más nem volt Blancóval közvetlenül a halála előtt.

Peter Doherty
Peter Doherty
Fotó: AFP/DPA Picture-Alliance/Henning Kaiser

Grant Frederick, az FBI szakembere azonban az esésről készült felvételek friss elemzése alapján azt állítja, hogy „nem lehetett csak egy ember az erkélyen”.

Ha a mérések és a távolság helyes, akkor Markot kilökték, azaz meggyilkolták – mondta Frederick.

Blanco édesanyja továbbra is választ keresett a fia halálával kapcsolatos megválaszolatlan kérdésekre, és állítólag rengeteg pénzt költött a saját nyomozására. Mark Blanco feltörekvő színész volt, egyike volt annak a hat embernek, aki részt vett a partin. Úgy tudni, ezen Blanco ivott, és izgatott volt egy szerepe miatt. Vérbe fagyva találtak rá, már az orvosok sem menthették meg. Halálát az esés miatti súlyos fejsérülés okozta.

Kapcsolódó írásaink