Bulvár

Shakira drámai vallomása Piquéről

„Hittem a míg a halál el nem választban”

Az énekesnő szülei példájából indult ki. Aztán jött a fájdalmas valóság, és mindezt romba döntötte – írta meg a Ripost.

Shakira drámai vallomása Piquéről
Shakira
Fotó: AFP/Anadolu Agency/Adria Puig

Shakira korábban már többször is megszólalt, mióta szakított férjével, a korábbi labdarúgóval, Gerard Piquével. Az énekesnő 2022-ben jelentette be, hogy 11 éves kapcsolatuk véget ért párja hűtlensége miatt.

Ráadásul a kolumbiai sztár akkor értesült Piqué hűtlenségéről, amikor ő épp az intenzíven fekvő édesapját ápolta. Így kétszeresen fájdalmas érzés volt ez a számára. Shakira most a Billboardnak adott interjút, amiben elmondta, hogy korábban hitt az igaz szerelemben, és ebben szülei példája is segítették őt, akik már 50 éve együtt vannak.

Úgy szeretik egymást, mint az első napon, olyan szeretettel, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Szóval tudom, hogy ez lehetséges. Nekem is az otthonom, a családom volt a prioritásom. Hittem abban, „míg a halál el nem választ”. Hittem ebben az álmomban, mert ezt álmodtam magamnak, a gyerekeimnek – mondta az énekesnő, aki megjegyezte, hogy a barcelonai életük nem volt ideális a zenei karrierje szempontjából.

„Mindemet neki és a családnak adtam. Barcelonában nehéz volt a szakmai pályámat folytatnom. De nem hagyhattam ott a gyerekeimet. Aztán a média is bekeményített: minden nap paparazzik csücsültek a küszöbünkön” – fejtette ki Shakira.

Az énekesnő azóta gyerekeivel együtt elköltözött az Egyesült Államokba, ahol már normálisabb életet élhetnek – írja Pagesix cikke alapján a portál.

Kapcsolódó írásaink