Bulvár

Így viselkedik Vilmos herceg, amikor Katalin hercegnével veszekszik

A szakértő William at 40: The Making of a Modern Monarch című, 2022-ben megjelent könyvében azt írja, hogy egyértelmű, hogy a herceg és Katalin hercegné között nagyon szoros kötelék van, még mindig szerelmesek egymásba, ugyanakkor máshogy állnak a konfliktusokhoz - számolt be az Elle.

Így viselkedik Vilmos herceg, amikor Katalin hercegnével veszekszik
Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kislányukkal
Fotó: AFP / POOL / CHRIS JACKSON

Egy királyi szakértő, Robert Jobson véleménye szerint Vilmos herceg az, aki hajlamos a kiabálásra, míg Katalin hercegné igyekszik higgadt maradni a viták során is. Mindketten beleadnak mindent a veszekedésekbe, ugyanakkor szeretik és tisztelik egymást, így egy bizonyos határt egyikük sem lép át - írták.

Hálásak azért, hogy a másik ott van mellettük, így a haragjuk gyorsan elszáll, és mindketten hamar megnyugszanak - tette hozzá a szakértő.

A szakértő arról is ír a könyvében, hogy Katalin hercegné középosztálybeli neveltetésének köszönhetően mennyire pozitív hatást gyakorol a hercegre, mert segít abban, hogy Vilmos ne rugaszkodjon el a valóságtól.

A kapcsolatuk szilárd alapokon áll, és Katalin hercegné magabiztosságot ad a férjének. Nincs benne féltékenység, nincs köztük súrlódás – egyszerűen örülnek egymás sikereinek - írták.

Kapcsolódó írásaink