Bulvár

Itt a vége, Vilmos herceg nyilvánosan üzent

Vilmos herceg nyilvánosan nem kívánt Harry hercegnek boldog születésnapot, a szakértő szerint pedig ez intő jel, hogy nincs tovább, nincs visszaút a testvéri viszályból. Úgy üzent erőteljesen tehát Vilmos herceg, hogy igazából nem is üzent – számolt be a Promotions.

Itt a vége, Vilmos herceg nyilvánosan üzent
Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: AFP /Pool/ Eddie Mulholland

Érdekesség, hogy ez a téma mennyire fontos Angliában és a brit királyi családban, hogy Vilmostól egy rajongó kérdezte meg a Sandrigham Estate-nél, hogy elfelejtette öccse születésnapját, de ő akkor úgy válaszolt, hogy nem, és biztosította a tömegeket, hogy tudja, hogy mikor van Harry születésnapja. Enne ellenére nem érkezett hivatalos köszöntés, ez idén elmaradt – írták.

Köztudott, hogy Vilmos neheztel öccsére, amiért a brit királyi család titkait a nyilvánosság elé vitte – tette hozzá a lap.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom