Bulvár

Üvöltözött a többi utassal a nő a repülőn, majd bejelentette, hogy híres az Instagramon

Miért őrül meg mindenki a fedélzeten?

Mostanában az lehet az érzésünk, hogy rengeteg embernek gurul el a gyógyszere egy-egy repülőgép fedélzetén: ott van az easyJet járatán szexelő pár, a fingó kutya miatt panaszkodó házaspár vagy épp a világ legparább hasmenése a felhők között – írta az Rtl.

Üvöltözött a többi utassal a nő a repülőn, majd bejelentette, hogy híres az Instagramon
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Most a sorba beállt egy influenszer is, aki óriási balhét vert ki egy repülőgépen, majd az utasok letorkollása után közölte, hogy ő márpedig híres az Instagramon, írja a LadBible.

A virálissá vált videón az látszik, hogy a nő fel-alá járkál a fedélzeten táskájával, és kérlelhetetlenül ordibál valakivel. Az őt filmező kamerát is észreveszi, mire a felvétel készítőjét egy „kibaszott csövesnek” hívja, és közli vele, hogy ő híres az Instagramon.

Ezután szerencsére továbbáll, mire a többi utas is visszakiabál neki, vagy épp kineveti őt. Kiderült az is, hogy a nőt Morgan Osmannek hívják, és tényleg népszerű az Instagramon: csaknem egymillió követővel rendelkezik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom