Bulvár

Thomas Markle kegyetlennek nevezte Meghant, amiért nem engedi, hogy találkozzon az unokáival

Meghan apja korábban mindent elkövetett Sussexék ellen, de azt mondja, nem csinált semmi rosszat

Interjút adott Thomas Markle a Good Morning Britain című műsorban, ahol elmondta: összetört a szíve és nagyon feldúlt. Kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben megtagadni a jogot, hogy láthassa az unokáját – fogalmazott Meghan Markle apja, aki korábban többször is nyilvánosan szidta a párt, sőt, Meghan és Harry 2018-as esküvője előtt rajtakapták, hogy paparazzi fotókat készíttetett pénzért. Thomas Markle szerint ő nem tett semmi rosszat – írja a PageSix nyomán az Rtl.

Thomas Markle kegyetlennek nevezte Meghant, amiért nem engedi, hogy találkozzon az unokáival
Meghan Markle
Fotó: Northfoto

Kaliforniában valóban beperelhetem, hogy láthassam az unokáimat [a 4 éves Archie herceget és a 2 éves Lilibet hercegnőt], de ezt nem akarom megtenni. A másik dolog az, hogy nem tettem semmi rosszat. Semmi sem utal arra, hogy rossz ember vagyok – mondta a 79 éves nyugdíjas világosító. 

„Nincs mentség arra, hogy így bánjanak velem, nincs mentség arra, hogy így bánjanak a nagyszülőkkel” – magyarázta. Thomas Markle arról is beszélt, hogy Meghan hordhatja a nadrágot a Harryvel való kapcsolatában. 

Én mindig itt vagyok neki. Még mindig szeretem őt. Örökké szeretni fogom. Ez soha nem fog változni, de szeretném, ha kinyújtaná felém a kezét, és hagyná, hogy lássam az unokáimat – mondta, majd könyörgőre fogta. „Mindig bocsánatot kérek mindenért, amit rosszul csináltam. Sajnálom, ha így volt”.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom