Bulvár

Belebukhat a szexuális botrányába az angol humorista

Az ausztrál énekes, Dannii Minogue szerint aljas ragadózó Russell Brand

„Mocskosnak éreztem magam” – nyilatkozta Alice a BBC-nek arról a három hónapos kapcsolatról, amikor 16 évesen az akkor 30 éves Russell Brand szeretője volt. „Ez volt az első szexuális élményem, és úgy éreztem, kimerültem, olcsónak éreztem magam, piszkosnak éreztem az egészet. Russell ápolt, betanított, hogy mit mondjak a szüleimnek... Azt mondta, mentsem el a számát a telefonomban más néven.”

Belebukhat a szexuális botrányába az angol humorista
Tagadja a nemi erőszakot Russell Brand
Fotó: AFP/Mark Ralston

Alice elmondása szerint 16 éves volt, amikor egy BBC-sofőr által vezetett autó várta az iskolája előtt, amely Brand otthonába vitte. Erre a BBC szóvivője közleményében azt írta: „A dokumentumfilm és a kapcsolódó jelentések súlyos állításokat tartalmaztak, több évre visszamenőleg. Russell Brand 2006 és 2008 között a BBC rádióműsorain dolgozott, és sürgősen megvizsgáljuk a felmerült problémákat.”

A PA hírügynökség jelentése szerint Lucy Frazer brit kulturális államtitkár várhatóan beszélni fog a műsorszolgáltatókkal a vizsgálataikról, amely alapos és átlátható lesz.

A Nadia álnevű nő azt állítja, hogy a 2012-es állítólagos nemi erőszakot követőn megdöbbent, amikor néhány héttel később meglátta zaklatóját, Brandot a londoni olimpia záróceremóniáján.

Az ausztrál popsztár, Dannii Minogue már 2006-ban nemi erőszakkal vádolta meg az angol humoristát, amelynek viszont nem lett semmi következménye. „Russell teljesen őrült, és egy aljas ragadozó. Nem hiszem, hogy kigyógyította a szexfüggőségét.”

Rishi Sunak brit miniszterelnök szóvivője kijelentette, hogy soha nem lehet elfogadni a zaklatást: „A vádak nagyon súlyosak és aggasztóak. Emlékeztek mindenkit arra, hogy a Metropolitan Police kéri azokat, akik úgy vélik, hogy szexuális zaklatás áldozatai lettek, jelentkezzenek.”

A botrány miatt Russell Brand könyvkiadója felfüggesztette a kapcsolatát a humoristával, és több fellépése is veszélybe került.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom