Bulvár

Verekedő lányokat választott szét az utcán a Marvel színésze

A TMZ birtokába jutott videófelvételen két lány ütlegelte és a földbe döngölte egymást

Jonathan Majors a héten igazi szuperhősként lépett akcióba, hogy megállítsa két középiskolás lány összeverekedését – írta meg a Hirado.hu.

Verekedő lányokat választott szét az utcán a Marvel színésze
Jonathan Majors
Fotó: NorthFoto

A Marvel-filmek sztárja, Jonathan Majors, miközben maga is bántalmazási vádakkal néz szembe a bíróságon, hősiesen két tinédzser közé vetette magát, hogy megállítsa a verekedést.

Objektum doboz

A TMZ birtokába jutott videófelvételen két lány ütlegelte és a földbe döngölte egymást, osztálytásaik pedig körülöttük álltak, és telefonjaikkal a kezükben videóra vették a történteket.

Jonathan Majors mindeközben az iskolával szembeni gyorsétteremben ebédelt, és amikor meglátta, mi zajlik a túloldalon, azonnal odaszaladt, hogy szétválassza a két tinit.

A paparazzók később utolérték a színészt – akit azzal vádolnak, hogy márciusban Chelsea-ben bántalmazta volt barátnőjét, Grace Jabbarit –, és a párbajozó középiskolásokról kérdezték.

„Nem ismertem a lányokat, csak közbe akartam lépni, hogy senkinek ne essen baja” – zárta rövidre Majors.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom