Bulvár

Hugh Jackman a házassága alatt több nővel került intim viszonyba, és ezt nem is titkolta a felesége előtt

Igazi álompár voltak, a kamerák előtt Jackman mindig büszkén kihúzta magát felesége jelenlétében

A fél világ azt találgatja, hogy miért válik Hugh Jackman és felesége Deborra-Lee Furness, habár a People magazinnak eljuttatott közleményében a pár rendkívül szimpatikusan nyilatkozott a különválás okairól. Mi persze nem elégedtünk meg ennyivel, és kicsit mélyebbre ástunk, érdemes elolvasni az erről szóló cikkünket – írja a Promotions.hu.

Hugh Jackman a házassága alatt több nővel került intim viszonyba, és ezt nem is titkolta a felesége előtt
Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness
Fotó: NorthFoto

Egyelőre nincs semmi arra mutató jel, hogy a sztárpár bármelyik tagja is félrelépett volna, ugyanakkor jól tudjuk, hogy egy hosszú éveket megért kapcsolat nagyobb dolgokat is elbír annál, mint holmi megcsalás. Jackman azonban az elmúlt 20 év egyik legtöbbet foglalkoztatott férfisztárja, aki a forgatások miatt rengeteg időt tölt távol csinosabbnál csinosabb színésznők társaságában. És velük bizony, nem ritkán csók- vagy ágyjelenetet is kell forgatni. Összeállításunkban összeszedtük Jackman leghíresebb partnereit a szélesvászonról, akikkel – ki tudja – néha talán megesett, hogy picit tovább mélyítették a munkaviszony fogalmát.

Halle Berry

A fekete gyönyörűség minden bizonnyal Jackman leggyakoribb színjátszó társa, hiszen mindketten az X-Men egyik mutáns szuperhősét játszották a filmsorozatban (amelynek még mindig nincs vége, Jackman azután, hogy már búcsút mondott a karakternek, a Deadpool 3. részében ismét visszatér Rozsomákként). Végül a négy közös X-Men-filmből a legutolsó közös részben egy csók is elcsattant, azonban nem ez volt az egyetlen közös produkciójuk, a 2001-es Kardhalban Berry eléggé erősen rámászott Jackmanre – aki be is kapta a horgot.

Scarlet Johansson

Jackmant két nagynevű filmrendező is összeboronálta már a szőke bombázóval, Woody Allen a Fülesben, Christopher Nolan pedig a Tökéletes trükkben. A dolog érdekessége, hogy mindkét film a bűvészmutatványok világában játszódik. A Tökéletes trükkben Johannson szerepe sajnos minimális, a Fülesben viszont nemcsak főszereplő, hanem rögtön fürdőruhára is vetkőzik Jackman kedvéért, aki rengeteg egyéb jelenetben igyekszik elcsábítani a fiatal naivát.

Nicole Kidman

Az Ausztráliánál ausztrálabb film nem nagyon létezik, mert nem elég hogy egy Távol Afrikától-t idéző, romantikus szerelmi történetet mesél el a II. világháború előtti időkből, Jackmannél és Kidmannél akkoriban nemigen létezett nagyobb ausztrál sztár. Az Ausztráliában az ariszokratát játszó Kidman és a faragatlan Jackman eleinte ki nem állhatja egymást, de később a jó melodrámák formulája szerint alaposan összemelegednek, a két színész között pedig végig izzik a levegő.

Ashley Judd & Meg Ryan

Jackman főleg a pályája elején vállalt romantikus komédiákat, A csábítás elméletében például Ashley Judd egy szál bugyiban ugrál, amikor egy meztelen nő is megjelenik a szobában. A Kate és Leopold kevésbé pikáns film, itt Jackman egy arisztokrata időutazót játszik, aki az udvariasság és a tisztesség márványszobra, nem is csoda hogy Meg Ryan rögtön belezúg. Főleg a film első fele szellemes (erősen hajaz a Jöttünk, láttunk, visszamennék című, francia sorozatra), utána már inkább csak egy mezei romkom a jobbak közül.

Evangeline Lilly 

Mióta a színésznő feltűnt a Lost című sorozatban, olyan, mintha nem is öregedne. A Hobbit és a Hangya frachise-ok gyönyörű szárja a Vasököl című, robotos sportfilmben játszotta Jackman szerelmét, amely a Transformers, a Rocky, az E.T. és a Túl a csúcson című Stallone-mozi érdekes keveréke. Jackman egy kiégett bokszolót játszik, aki próbálja összeszedni az életét, főleg miután a fiával is egyedül kell boldogulnia – ám úgy tűnik, pont erre van szüksége ahhoz, hogy régi szerelmével is révbe érjen.

Famke Janessen

Mi a közös Halle Barry-ben és Famke Janessenben azon kívül, hogy mindketten voltak már Bond-lányok? Hát az, hogy az X-Menben Hugh Jackman körül somfordálnak. Janessen a klasszikus trilógiában keveredett kellemetlen szerelmi háromszögbe Jackman és James Marsden karakterével, aztán a zárórészben annyira begonoszult, hogy Jackmannek kellett őt megállítania. Igazi szerelmi dráma!

Rachel Weisz

A Forrás minden bizonnyal a legrendhagyóbb film a listánkon, hiszen a szerzői filmes Darren Aronofsky rendezte. Rachel Weisz itt Hugh Jackman feleségét alakítja, akit a férfi meg akar menteni halálos betegségétől. A történet aztán sokkal bonyolultabb, filozofikus fordulatot vesz, amely csaknem ezer évet ölel fel, és három különböző idősíkban játszódik, mire Jackman a végére tulajdonképpen megfejti az élet értelmét.

Rebecca Ferguson

A Mission Impossible-filmekkel befutott Fergusson is azon színésznők sorát gyarapítja, akik dupláztak a morcos Rozsomákkal. Először A legnagyobb showmanben operaénekesként csavarta el a házas Jackman fejét, az Új múlt című sci-fi köntösbe öltöztetett neonoirban pedig a műfajban megszokott femme fatale-ként. Ebben a filmben Jackman karaktere a múltba menekül a valóság kihívásai elől, aztán egy nő teljesen megváltoztatja az életét, de szépen lassan kiderül, hogy minden csak átverés, miközben a történetet bonyolítja az is, hogy a valóság összemosódik az emlékekkel.

Michelle Williams

A legnagyobb showmanben Williams játsza a legendás cirkuszalapító P. T. Barnum (Jackman) feleségét, de nem ez volt az első közös munkájuk, az 2008-as erotikus thrillerben is dolgoztak már együtt. A szex telefonhívásra már a magyar címével is sokat sejtet, de a filmben igazából nem nagyon van szex, ami van, az is eléggé szemérmeskedő. Jackman itt rosszfiút játszik, nem is jár jól a végén, viszont itt több is történik a két színész között.

Kate Beckinsale

És végül, de nem legutolsósorban, említsünk meg Jackman partnerét a Van Helsingből. Kate Beckinsale nem először vette fel a harcot a vámpírok ellen (lásd az Underworld-szériát), a steampunkosított Drakula-történetben viszont rögtön úgy mutatkozik be, hogy a combjai közé veszi a címszereplőt alakító Jackmant.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom